Całą noc nie spałem (to najszczersza prawda) i liczyłem, że się wreszcie ten trailer pojawi, a go dalej nie ma.

A to nie na facebookowym profilu filmu pisali, że zwiastun w sieci będzie w okolicach 10 rano ichniejszego czasu? W każdym razie już niedługo, nie musisz iść na GodzillęWawrzyniec pisze:Gdzie jest trailer? Gdzie jest trailer? Gdzie jest trailer? Gdzie jest trailer? Gdzie jest trailer?
Całą noc nie spałem (to najszczersza prawda) i liczyłem, że się wreszcie ten trailer pojawi, a go dalej nie ma.Myślałem, że w piątek, toż przecież jest już piątek, a trailera dalej nie ma. Chyba będę musiał na Godzillę pójść.
Zabrakłoby czasu na reklamyTemplar pisze:Coś ostatnio usuwają takie rzeczy z IMAKSów, przy TASM2 też wywalili z napisów zajawkę X-Menów
Nikt niczego nie wywalał, kopie Imaxowe są prawdopodobnie przygotowywane sporo wcześniej niż te do zwykłych kin, deal z Foxem w sprawie sceny z X-Menów wyniknął praktycznie "w ostatniej chwili", podobnie było przy Avengersach, w Imaxie nie było dodanej na chwilę przed premierą komediowej sceny w knajpie.qnebra pisze:Zabrakłoby czasu na reklamyTemplar pisze:Coś ostatnio usuwają takie rzeczy z IMAKSów, przy TASM2 też wywalili z napisów zajawkę X-Menów
Ktoś gdzieś napisał, że to "V for Vendetta" przygrywa w zapowiedzi. Ma rację?Paweł Stroiński pisze:Muzyka w trailerze NIE jest Zimmera, mają zamiar nic nie ujawniać do ukazania się fiilmu (we're trying), ale score jest już gotowy (a przynajmniej napisany).
Raczej po kaftan bezpieczeństwa, ale tego chyba w aptekach nie sprzedają, przynajmniej bez recepty.Ghostek pisze:Tak se czytam Twoje pełne dziewczęcego napięcia posty i dochodzę do wniosku, że nie na Godzillę, ale do apteki po validol powinieneś się przejść.