HANS ZIMMER & VA - THE LION KING (LEGACY COLLECTION - 2CD)
Re: HANS ZIMMER & VA - THE LION KING (LEGACY COLLECTION - 2C
Universal też ostatnio wydaje głównie za 50-60zł. Płytek po 70-80zł jak kiedyś to już prawie nie widuję, poza rzecz jasna jakimiś specjalnymi wydaniami jak TASM2, MoS czy Hobbita.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
postarzał się postrzał ten King, ale trzeba kupić, możliwie tanio, na półeczkę i niech sobie leży
ps. Redaktor Kaktus! to już minęło pół roku, przysiągłbym, że najwyżej tydzień... żart, przepraszam
ps. Redaktor Kaktus! to już minęło pół roku, przysiągłbym, że najwyżej tydzień... żart, przepraszam

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Proszę, proszę potrzeba było co ,prawda trochę czas i paru lat, ale widzę, że przynajmniej co niektórzy troszeczkę obiektywniej zaczęli traktować okres tzw. "magicznego Zimmera" o czym to ja tyle razy wspominałem.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Nie spinaj się. Nadal lepsze od Gravity o 500 długości 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale co ma z tym wspólnego "Gravity", które nie jest od Zimmera? Ja mam bardziej na myśli "napuszonego Zimmera", którego tak wszyscy krytykują, ale jednak jak przychodzi co do czego to nawet miłośnicy "magicznego Zimmera" muszą przyznać, że magia magią, ale napuszenie brzmi profesjonalniej.
I z Mulanem też bym się tak nie cieszył, gdyż tam też jest taki jeden kawałek, który też brzmi dość archaicznie i na dzisiejsze czasy zabawnie.
I z Mulanem też bym się tak nie cieszył, gdyż tam też jest taki jeden kawałek, który też brzmi dość archaicznie i na dzisiejsze czasy zabawnie.
Ale naśladuje Zimmera. I też jest muzyką filmową. Ale o ile Królew jest dobrą muzyką, Gravity jest kupsztalem. Get it?Wawrzyniec pisze:Ale co ma z tym wspólnego "Gravity", które nie jest od Zimmera?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale co to w ogóle za porównanie z kosmosu?
Hej, to dobre.
Czaicie dowcip? "Co to za porównanie z kosmosu?". A mamy "Gravity", które się dzieje w kosmosie.
Proszę jak mi zabawnie i inteligentnie wyszło.
Ale co do meritum porównanie "Króla Lwa" do "Grawitacji" to jakiś absurd.

Hej, to dobre.

Ale co do meritum porównanie "Króla Lwa" do "Grawitacji" to jakiś absurd.

Po pierwsze fragment, który masz na myśli trwa aż całą 1 minutę. Po drugie nie zgodzę się, że brzmi archaicznie i zabawnie, ja ten kawałek uwielbiam, jedno z najlepszych połączeń elektroniki z orkiestrą i do tego jak to brzmi w filmie! Gravity i inne pierdoły mogą temu kawałkowi buty czyścićWawrzyniec pisze:I z Mulanem też bym się tak nie cieszył, gdyż tam też jest taki jeden kawałek, który też brzmi dość archaicznie i na dzisiejsze czasy zabawnie.

- Wojteł
- John Williams
Jakby Wawrzyniec miał skreślać każdy score, bo mu jeden kawałek w nim nie pasuje, to by jego zestaw płyt ograniczył się do 10 pozycji
no chyba, że jako fanboj każdy score Johna i Hansa traktowałby jako dzieło doskonałe pozbawione wszelkich wad
Poza tym, tak jak Templar pisze - ten kawałek jest w pytę, jeden z lepszych na soundtracku

Poza tym, tak jak Templar pisze - ten kawałek jest w pytę, jeden z lepszych na soundtracku
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Dokładnie, Wawrzek trafił z tym Haircut jak kulą w płot.Wojtek pisze: Poza tym, tak jak Templar pisze - ten kawałek jest w pytę, jeden z lepszych na soundtracku
Zawsze gdy słyszę ten kawałek to mam ciary i łzy napływają mi do oczu. W filmie wypada genialnie na płycie również miażdży.
- Marcin
- Początkujący orkiestrator
Pełna zgodamuaddib_dw pisze:Dokładnie, Wawrzek trafił z tym Haircut jak kulą w płot.Wojtek pisze: Poza tym, tak jak Templar pisze - ten kawałek jest w pytę, jeden z lepszych na soundtracku
Zawsze gdy słyszę ten kawałek to mam ciary i łzy napływają mi do oczu. W filmie wypada genialnie na płycie również miażdży.

Będę szczery, Tylko Jerry