LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Re: LA-LA LAND - 2013 / 2014 - PLANY WYDAWNICZE
Nic dla mnie tym razem 

ło jezu ta kupa Goldszmita dłuższa o kolejne 20 min? już żywcem nie mają co wydawać chyba 
za Tangerinów szacun - no ale za ten zespół zawsze szacun bo wiadomo jak z jego wydaniami było

za Tangerinów szacun - no ale za ten zespół zawsze szacun bo wiadomo jak z jego wydaniami było

#FUCKVINYL
o słodki majestacie
Hansik
choć tutaj nie będzie zakupu w ciemno, obawiam się że wzorem Broken Arrow wersja 2cd może być zbędna.. shall see 

#FUCKVINYL
- Marcin
- Początkujący orkiestrator
No, w końcu jakiś stary, poczciwy Hans na którego czekam 

Będę szczery, Tylko Jerry 

do tego pierwsza współpraca Lali z Dreamworksem przy rozszerzeniu ich scoru -czyli będą kolejne 

#FUCKVINYL
Crimson Tide, The Rock..... 

- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Nic dla mnie tym razem.
Kasa zostaje w kieszeni
Kasa zostaje w kieszeni

- galljaronim
- John Powell
OIOM
Nareszcie porządne wydanie Peacemakera. Zastanawiam się czy będzie coś ponadto, niż na bootlegu. Może jakieś alternaty?

Nareszcie porządne wydanie Peacemakera. Zastanawiam się czy będzie coś ponadto, niż na bootlegu. Może jakieś alternaty?
- Marcin
Ja tam żadnych alternatów nie chcę (i tak potem się do takich dodatków rzadko wraca). To co jest na bootlegu (i tak pewnie wszystkiego tam nie ma, więc braki pewnie uzupełnią) niech tylko porządnie i sensownie zmontują, to będzie git.
Na Crimson Tide i The Rock w komplitach też czekam. Szkoda, że Lala nie wydała wszystkich trzech tytułów w jednym boxie - wtedy to bym też się chyba na tym OIOMie znalazł
Na Crimson Tide i The Rock w komplitach też czekam. Szkoda, że Lala nie wydała wszystkich trzech tytułów w jednym boxie - wtedy to bym też się chyba na tym OIOMie znalazł

- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
No bez jajMichał Turkowski pisze:Nic dla mnie tym razem. Kasa zostaje w kieszeni

Film był długi więc i muzy sporo a bootlegi, cóż jakość nagrań bardzo słaba i na tym, który ja mam - drugi CD zapełniony zaledwie do połowy....galljaronim pisze:Nareszcie porządne wydanie Peacemakera. Zastanawiam się czy będzie coś ponadto, niż na bootlegu. Może jakieś alternaty?
I zaraz byłby lament płacz, że tak drogomrcn24 pisze:Szkoda, że Lala nie wydała wszystkich trzech tytułów w jednym boxie - wtedy to bym też się chyba na tym OIOMie znalazł

- galljaronim
- John Powell
Też po cichu liczę na te wydania, ale obawiam się, że nie szybko ujrzą one światło dziennemrcn24 pisze:Na Crimson Tide i The Rock w komplitach też czekam. Szkoda, że Lala nie wydała wszystkich trzech tytułów w jednym boxie - wtedy to bym też się chyba na tym OIOMie znalazł

Zależy jakie to "alternaty", akurat na bootlegu The Rock jest parę fajnych alternatów, które z chęcią bym zobaczył w porządnej jakości na wydaniu kompletnym od La-Limrcn24 pisze:Ja tam żadnych alternatów nie chcę (i tak potem się do takich dodatków rzadko wraca).

- Marcin
Nie no, jasna sprawa. Tak ogólnie mówię, że w większości jednak przypadków to zwykłe zapchajdziurstwo jestTemplar pisze:Zależy jakie to "alternaty", akurat na bootlegu The Rock jest parę fajnych alternatów, które z chęcią bym zobaczył w porządnej jakości na wydaniu kompletnym od La-Li![]()

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ot wychodzi cały geniusz tego scoru w komplicie.
Dla dwóch utworów nie kładłbym na blat 30 dolców + 12,5 za sprowadzenie. Generalnie album komercyjny zaspokaja moje potrzeby jako i w przypadku trzeciej części Matrixa. Nie mogę tylko odżałować tej nieszczęsnej jedynki