Ciekawe ile z tej inspiracji będzie w filmie
 .
 .  ), możemy mieć jeden ze score'ów roku.
 ), możemy mieć jeden ze score'ów roku.
 :
 :
 z różnych perspektyw, w końcu to wielki potwór, więc będą pewnie na początku widoki z perspektywy maluczkiego człowieczka, jak i w całej okazałości. Na razie to mamy takie wróżenie z fusów.
 z różnych perspektyw, w końcu to wielki potwór, więc będą pewnie na początku widoki z perspektywy maluczkiego człowieczka, jak i w całej okazałości. Na razie to mamy takie wróżenie z fusów.A dla mnie kompletnie odwrotnie. Pierwsze trailery wiele nie pokazywały, więc były intrygujące. W tym ostatnim mamy jakieś monster wars, więc jak rzadko zgadzam się z opinią KMFu.hp_gof pisze:Czy ja wiem, czy rozsądna? Po pierwsze krótka i oprócz narzekania, że "za dużo potworów" to nic w niej nie ma. A mnie się podobał bardziej zwiastun azjatycki, te pierwsze mnie troszkę nie przekonywały, bo zbyt wiele nie pokazały. A GOD-zilla będzie pokazywana (-y)z różnych perspektyw, w końcu to wielki potwór, więc będą pewnie na początku widoki z perspektywy maluczkiego człowieczka, jak i w całej okazałości. Na razie to mamy takie wróżenie z fusów.

Bo tam faktycznie podobnie jak w Niemczech score jest dostępny od 9-ego
 Bo tam faktycznie podobnie jak w Niemczech score jest dostępny od 9-ego  I tak jak mówiłeś, dzięki różnicy w strefie czasowej to u nas nawet 8-ego
 I tak jak mówiłeś, dzięki różnicy w strefie czasowej to u nas nawet 8-ego  Czyli za tydzień <3 A klipów jak nie było, tak nie ma...
 Czyli za tydzień <3 A klipów jak nie było, tak nie ma...
 No chyba, że wcześniej gdzieś wycieknie, tak jak to się czasem zdarza
 No chyba, że wcześniej gdzieś wycieknie, tak jak to się czasem zdarza 
Niby nie, ale zaprzeczysz jak ci powiem, że nie lepiej samemu odkrywac inspiracje danego kompozytora a nie jakieś dziwne insynuacje?hp_gof pisze:Oliver - przecież ta playlista to tylko muzyka, którą reżyser się katował kręcąc film, wcale nie musiała mieć dużego wpływu na to co ostatecznie skomponował Desplat. A jak jest naprawdę, to się przekonamy już wkrótce

Lubię propagande Nolana o utrzymywaniu wszystkiego w tajemnicy do czasu pęknięcia bańki spekulacyjnej.
  Lubię propagande Nolana o utrzymywaniu wszystkiego w tajemnicy do czasu pęknięcia bańki spekulacyjnej.