Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

Re: Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.

#1066 Post autor: Bucholc Krok » śr gru 05, 2012 16:03 pm

Średnio mi się podobają te nadruki jeśli mogę być szczery. :) Aczkolwiek są lepsze od np. klubowych wydań Varese z tym ich rozdętym logo. Natomiast fajne mają na starych (choć nie wszystkich) "regularach". Takie zgrzebne.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Krzysiek
Nominacja do odkrycia roku

#1067 Post autor: Krzysiek » śr gru 05, 2012 16:26 pm

jak dla mnie prezentują sie świetnie jako całość :-) i lepiej niż na zwykłych (których już się dawno pozbyłem)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#1068 Post autor: Bucholc Krok » śr gru 05, 2012 16:45 pm

Dużo pewnie też daje oglądanie ich na żywo. Fotka to jednak nie to.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#1069 Post autor: kiedyśgrześ » czw gru 06, 2012 04:52 am

Hej, a tej Metalliki S&M z Kamenem to nie wydali na jakimś fajnym nośniku audio-video? Mam DVD, tam jest taki fajny bajer, że albo słucha się samej orkiestry, albo samej kapeli (tak mniej-więcej), tyle, że jakość dźwięku całości nie jest najwyższych lotów, a nie widzę Blu w sklepach, ktoś coś wie więcej :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
Krzysiek
Nominacja do odkrycia roku

#1070 Post autor: Krzysiek » czw gru 06, 2012 11:13 am

Na Blu tego koncertu nie wydali ale za to jest rewelacyjny "Francais pour une nuit" którego nadal nie mam :evil:

hp_gof

#1071 Post autor: hp_gof » czw mar 27, 2014 18:18 pm

Jako że ostatnimi czasy nadrobiłem sporo zaległości i uzupełniłem w końcu moją desplatowską kolekcję do końca, prezentuję moją złotą 16-stkę :) Znajdują się w niej moje ulubione (czyli najlepsze) scory, a także mam niepisaną tradycję kupowania wszystkich scorów Ola nominowanych do Oscara (niektóre z nich nie znalazłyby się inaczej w tej kolekcji). Wszystkie wydania tłoczone. Niestety z powodu tego kryterium nieobecne jest tu EL&IC :( Ktoś ma więcej? Ktoś ma inne tytuły? Ktoś się nie zgadza z poniższymi? Następna w kolejce jest Godzilla :mrgreen:

Obrazek

Mefisto

#1072 Post autor: Mefisto » czw mar 27, 2014 20:00 pm

Argo tłoczone? Przecież to FYC.

hp_gof

#1073 Post autor: hp_gof » czw mar 27, 2014 20:03 pm

Ale to tłoczone FYC ;) Dlatego je kupiłem.

Awatar użytkownika
WhiteHussar
Nominowany do Emmy
Kontakt:

#1074 Post autor: WhiteHussar » czw mar 27, 2014 20:14 pm

hp_gof pisze:Jako że ostatnimi czasy nadrobiłem sporo zaległości i uzupełniłem w końcu moją desplatowską kolekcję do końca, prezentuję moją złotą 16-stkę :) Znajdują się w niej moje ulubione (czyli najlepsze) scory, a także mam niepisaną tradycję kupowania wszystkich scorów Ola nominowanych do Oscara (niektóre z nich nie znalazłyby się inaczej w tej kolekcji). Wszystkie wydania tłoczone. Niestety z powodu tego kryterium nieobecne jest tu EL&IC :( Ktoś ma więcej? Ktoś ma inne tytuły? Ktoś się nie zgadza z poniższymi? Następna w kolejce jest Godzilla :mrgreen:

Obrazek

Jak ma się wydanie płytki "Strażników Marzeń"?

hp_gof

#1075 Post autor: hp_gof » czw mar 27, 2014 20:21 pm

WhiteHussar pisze:Jak ma się wydanie płytki "Strażników Marzeń"?
Dobrze się ma. Płyta cała :mrgreen: Nie stosuję jej jako podkładki pod kubek z herbatą :P
A tak na serio, to focie masz tutaj: http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic ... 45#p159845
Ładne wydanie. Książeczka nie jest jakaś mega wypasiona, ale bardzo przyzwoita, de facto jedna z moich ulubionych. A muzyka wiadomo, prima sort ;)

Awatar użytkownika
WhiteHussar
Nominowany do Emmy
Kontakt:

#1076 Post autor: WhiteHussar » czw mar 27, 2014 20:30 pm

hp_gof pisze:
WhiteHussar pisze:Jak ma się wydanie płytki "Strażników Marzeń"?
Dobrze się ma. Płyta cała :mrgreen: Nie stosuję jej jako podkładki pod kubek z herbatą :P
A tak na serio, to focie masz tutaj: http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic ... 45#p159845
Ładne wydanie. Książeczka nie jest jakaś mega wypasiona, ale bardzo przyzwoita, de facto jedna z moich ulubionych. A muzyka wiadomo, prima sort ;)
Muszę przesłuchać. Z muzyką miałem do czynienia tylko podczas oglądania filmu. Na Allegro czy na Ebay kupiłeś ?
Na Ebay taniej ...

hp_gof

#1077 Post autor: hp_gof » czw mar 27, 2014 20:44 pm

Panie mój drogi, ja tę płytę zamówiłem bezpośrednio od dystrybutora colosseum.de i otrzymałem kilka dni przed premierą :) Ale to było w listopadzie 2012.

Mefisto

#1078 Post autor: Mefisto » czw mar 27, 2014 21:07 pm

hp_gof pisze:Ale to tłoczone FYC ;) Dlatego je kupiłem.
Fail. Nie lepiej oficjalkę? Przecież FYC to praktycznie bootleg :>

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#1079 Post autor: Adam » czw mar 27, 2014 21:09 pm

bredzisz coś, tym bardziej że tłoczony..
#FUCKVINYL

Mefisto

#1080 Post autor: Mefisto » czw mar 27, 2014 21:13 pm

ta kurwa, od razu do najlepszych okładek wstaw :P

ODPOWIEDZ