Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
Średnio mi się podobają te nadruki jeśli mogę być szczery.
Aczkolwiek są lepsze od np. klubowych wydań Varese z tym ich rozdętym logo. Natomiast fajne mają na starych (choć nie wszystkich) "regularach". Takie zgrzebne.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
jak dla mnie prezentują sie świetnie jako całość
i lepiej niż na zwykłych (których już się dawno pozbyłem)

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Dużo pewnie też daje oglądanie ich na żywo. Fotka to jednak nie to.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Hej, a tej Metalliki S&M z Kamenem to nie wydali na jakimś fajnym nośniku audio-video? Mam DVD, tam jest taki fajny bajer, że albo słucha się samej orkiestry, albo samej kapeli (tak mniej-więcej), tyle, że jakość dźwięku całości nie jest najwyższych lotów, a nie widzę Blu w sklepach, ktoś coś wie więcej 

- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
Na Blu tego koncertu nie wydali ale za to jest rewelacyjny "Francais pour une nuit" którego nadal nie mam 

Jako że ostatnimi czasy nadrobiłem sporo zaległości i uzupełniłem w końcu moją desplatowską kolekcję do końca, prezentuję moją złotą 16-stkę
Znajdują się w niej moje ulubione (czyli najlepsze) scory, a także mam niepisaną tradycję kupowania wszystkich scorów Ola nominowanych do Oscara (niektóre z nich nie znalazłyby się inaczej w tej kolekcji). Wszystkie wydania tłoczone. Niestety z powodu tego kryterium nieobecne jest tu EL&IC
Ktoś ma więcej? Ktoś ma inne tytuły? Ktoś się nie zgadza z poniższymi? Następna w kolejce jest Godzilla

Argo tłoczone? Przecież to FYC.
Ale to tłoczone FYC
Dlatego je kupiłem.

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
hp_gof pisze:Jako że ostatnimi czasy nadrobiłem sporo zaległości i uzupełniłem w końcu moją desplatowską kolekcję do końca, prezentuję moją złotą 16-stkęZnajdują się w niej moje ulubione (czyli najlepsze) scory, a także mam niepisaną tradycję kupowania wszystkich scorów Ola nominowanych do Oscara (niektóre z nich nie znalazłyby się inaczej w tej kolekcji). Wszystkie wydania tłoczone. Niestety z powodu tego kryterium nieobecne jest tu EL&IC
Ktoś ma więcej? Ktoś ma inne tytuły? Ktoś się nie zgadza z poniższymi? Następna w kolejce jest Godzilla
![]()
Jak ma się wydanie płytki "Strażników Marzeń"?
Dobrze się ma. Płyta całaWhiteHussar pisze:Jak ma się wydanie płytki "Strażników Marzeń"?

A tak na serio, to focie masz tutaj: http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic ... 45#p159845
Ładne wydanie. Książeczka nie jest jakaś mega wypasiona, ale bardzo przyzwoita, de facto jedna z moich ulubionych. A muzyka wiadomo, prima sort

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Muszę przesłuchać. Z muzyką miałem do czynienia tylko podczas oglądania filmu. Na Allegro czy na Ebay kupiłeś ?hp_gof pisze:Dobrze się ma. Płyta całaWhiteHussar pisze:Jak ma się wydanie płytki "Strażników Marzeń"?Nie stosuję jej jako podkładki pod kubek z herbatą
![]()
A tak na serio, to focie masz tutaj: http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic ... 45#p159845
Ładne wydanie. Książeczka nie jest jakaś mega wypasiona, ale bardzo przyzwoita, de facto jedna z moich ulubionych. A muzyka wiadomo, prima sort
Na Ebay taniej ...
Panie mój drogi, ja tę płytę zamówiłem bezpośrednio od dystrybutora colosseum.de i otrzymałem kilka dni przed premierą
Ale to było w listopadzie 2012.

Fail. Nie lepiej oficjalkę? Przecież FYC to praktycznie bootleg :>hp_gof pisze:Ale to tłoczone FYCDlatego je kupiłem.
bredzisz coś, tym bardziej że tłoczony..
#FUCKVINYL
ta kurwa, od razu do najlepszych okładek wstaw