Oscary 2014
Re: Oscary 2014
No gdzie, Cuaron na 99% był pewny.
Myślałem, że będziesz się ciąłMefisto pisze:Jaki rip? Nie pierwszy i nie ostatni raz Akademia się kompromituje. Casus Brokeback Mountain, gdzie też po muzyce nie zostało po latach nic oprócz jednego tracku - a i on rzadko w radiu leci.Templar pisze:R.I.P. Mefisto

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja się już tnę, tylko coś te noże mam tępe, muszę naostrzyć. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Alfons był pewniakiem. Ciekawe czy teraz dadzą za film Zniewolonemu, czy pójdą w standard jak to jest zazwyczaj - nagroda za film dla tego samego filmu co nagroda za reżyserię (Grawitacja)?
Kategorie aktorskie wiadomo jak to będzie.
Kategorie aktorskie wiadomo jak to będzie.
Adam się już dawno pociął na wieść, że Iron Mana 3 mieli zagraćAdam się będzie ciął ze szczęścia

No to teraz DiCaprio...
...popatrzy znowu jak ktoś inny odbiera jego Oscara
...popatrzy znowu jak ktoś inny odbiera jego Oscara

Ja pierdzielę, przewidziałem 100% zwycięzców
Najnudniejsza gala ever! (w sumie nudniejsza musiała być ta z Powrotem Króla) 
Ooooo, i Brad dostał swojego pierwszego Oscara

Ooooo, i Brad dostał swojego pierwszego Oscara

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Blanchett, Matthew, 12, czyli tak jak miało być i powinno. Satysfakcjonująca gala i rozdania.
Dziękuję wszystkim za wirtualne towarzystwo
Do zobaczenia za rok. Mam nadzieję, że będzie się z czego cieszyć 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zapieprzyli pod koniec, ale nie było tak źle. Przede wszystkim dobrze z muzyką, chociaż jednak po części Zimmer może się cieszyć... Chociaż, McQueen mimo kartki go nie wymienił.
Oj, Hans to niewdzięczny reżyser, nie pracuj już dla niego.
OK, dziękuję forumowiczom za wspólnie spędzony wieczór (bez kontekstów erotycznych). W skrócie, przewidywalnie, ale nie jest źle. Kreacje ładne, a najpiękniejsza była Anne Hathaway. Muzyka super, reżyseria też, choć Martin to też Mistrz, Matthew spoko, chociaż biedny Leo

OK, dziękuję forumowiczom za wspólnie spędzony wieczór (bez kontekstów erotycznych). W skrócie, przewidywalnie, ale nie jest źle. Kreacje ładne, a najpiękniejsza była Anne Hathaway. Muzyka super, reżyseria też, choć Martin to też Mistrz, Matthew spoko, chociaż biedny Leo

#WinaHansa #IStandByDaenerys