Tiru riru taczka żwiru;) Wiesz Mario, ze wygraliśta fartem??!?! Cały mecz był pod dyktando chlopaków z Upton Park... Ale nie patrzy się na gre ale na wynik. I tak jestem dumny z młotów bo pokazli że potrafią grać football na światowym poziomie sprawiając iz tegoroczny puchar anglii był jednym z najlepszych w całej historii angielskiej piłki:P Niemniej jednak Gratuluje Liverpoolowi zdobycia F.A. Cup i szybkiego odpadniecia z LM:DMariusz Tomaszewski pisze:W Anglii nikt nie zna Rasialdo. Oni mają swojego poCroucha Mój kochany Liverpool Pozdrowienia dla wszystkich fanów West Ham United. Może za rok uda wam się jakiś puchar ugrać
Co do Rasialdo to faktycznie malo osob go kojarzy w anglii Miałem przyjemnosć rozmowy z londyńczkykami co prawda fani Chelsea ale nie kojarzyli takiego piłkarza jak Rasiak. Co najlepsze jak zapytałem się ich Do you know Grzesiek RASIAK??! dostałem odpowiedź I don't speak russian:D:D i wszystko jasne:D
Co do składu na miszczostwa:D Jednego piłkarza mi brak. Tomka Frankowskiego. Chociaz nie strzela to mołgby pojechac w roli Jokera jak to robił w eliminacjach. Na pewno ma o wiele lepsze umiejętności niż Paweł Brożek. Jednak żeby oceniać Janasa trzeba poczekać do zakończenia Mudnialu. Być może jego decyzje były trafne i potem będziemy mu kłaść pokłony(I hope so...)