Przecież żartuje.Adam pisze:Czy Abel się obraził na kogoś z Was po Waszych pytaniach? Nie. Wawrzyniec czy Ghostek jakoś po ryju nie dostali.. Wawrzynie się zamartwia że mu chciał zniszczyć karierę.. WTF ludzie? w czym problem?

Nic może po prostu takie bardziej jak ja to nazywam amerykańskie, wyluzowane, wszystko jest fine podejście bardziej mi odpowiada i tylko tyle.[/quote]
Howard mi raczej na dość spokojną i stonowaną osobę wygląda, więc raczej wątpię.Tomek pisze:Myślicie, że np. z Howardem sobie za rok tak można będzie pogadać? Wątpię jakoś
Twoja wiara w ludzi jest urocza, ale ja nie podzielam tego optymizmu i jak ktoś chce, to w ocynowni, w hali kongresowej, czy na spotkaniu z Królową Angielską odstawi wiochę.Tomek pisze:Co do zmiany miejsca FMF-u. Na razie tak naprawdę nic nie wiadomo. Fakt, Ocynownia miała swój unikalny klimat, przestrzeń oraz rozmach i to pewnie wabiło kompozytorów, żeby przedstawiali swoje prace na festwialu. Jednak z drugiej strony - sam koniec świata, problematyczny powrót z koncertów, chłód/zimno jak w tym roku, żenujące zachowanie przypadkowych widzów (w jakiejś sali kongresowej pewnie będzie im wstyd wyjść tak ostentacyjnie) za nią nie przemawia.