FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Nie widzę nic, aby w czwartek było jakieś spotkanie otwierające. I na razie chyba tylko dwie Akademie wyszukałem. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ja na pewno przyjeżdżam w czwartek, ale na chwilę obecną jeszcze nie mam ustalonej miejscówki, ani pociągu, więc trudno mi się na jakąś konkretną godzinę umówić.
Q&A:
1. Alberto Iglesias
2. Don Davis
3. Abel Korzeniowski
Wawrzyniec, gdzie masz oczy?!
Ja przyjeżdżam w czwartek koło południa i wyjeżdżam w niedzielę po południu (po spotkaniu z Ablem). Będę rezydował w Trzech Kafkach. Templar zresztą też. Zresztą Templar podobnie przyjeżdża (czwartek), a wyjeżdża po Matrixie. Idę na koncert czwartkowy i sobotni oraz spotkanie z Iglesiasem i Korzeniowskim. Resztę czasu przeznaczam na szeroko pojęte rozrywki
Kto następny?
1. Alberto Iglesias
2. Don Davis
3. Abel Korzeniowski

Już o tym pisałem jakiś czas temu i uzyskałem raptem chyba dwie odpowiedzi...Wawrzyniec pisze:Uważam, że powinniśmy ustalić, kto kiedy i na ile przyjeżdża, tak aby może spróbować się jakoś spotkać
Ja przyjeżdżam w czwartek koło południa i wyjeżdżam w niedzielę po południu (po spotkaniu z Ablem). Będę rezydował w Trzech Kafkach. Templar zresztą też. Zresztą Templar podobnie przyjeżdża (czwartek), a wyjeżdża po Matrixie. Idę na koncert czwartkowy i sobotni oraz spotkanie z Iglesiasem i Korzeniowskim. Resztę czasu przeznaczam na szeroko pojęte rozrywki

Kto następny?
Wawrzek ,za dużo Zimmera, oj za dużo....... ślepniesz
a z czwartkiem to dobrze widzisz bo nie ma nic i nie miało być. a akademii jest ledwo 3 i więcej nei bedzie.

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jego nigdy za dużo.Adam pisze:Wawrzek ,za dużo Zimmera, oj za dużo....... ślepniesza z czwartkiem to dobrze widzisz bo nie ma nic i nie miało być. a akademii jest ledwo 3 i więcej nei bedzie.

OK to widzę, że najoptymalniej byłoby się spotkać po sobotnim koncercie. A więc impreza z soboty na niedzielę, tak jak na ludzi przystało.
Gdyż widzę, że wielu i możliwe, że i ja bym jechał zaraz po niedzielnym koncercie. Tym bardziej, że do Rzeszowa nie mam tak daleko. A jak już będę w Krakowie to naturalnie odwiedzę rodzinne strony.
Ty chcesz iść na koncert Iglesiasa? Serio?
W ogóle to jest zabawne, że tyle osób generalnie zlewa jego twórczość (zwłaszcza do filmów Almo), a jak się szykuje głównie almodóvarowy koncert, to widzę coraz więcej chętnych
No ale w sumie racja, jak święto to święto. Trzeba się cieszyć, że w ogóle jest
Zgadzam się co do sobotniej daty, bo to jest chyba jedyny koncert, na którym wszyscy będą, jeśli w ogóle na FMFie już będą plus nie wygeneruje on kaca na powrót do domu
Chociaż z drugiej strony tak bardzo chciałem wyjść ładnie na zdjęciu z Ablem
A tu jednak trzeba będzie jakoś dotrwać, powalczyć 

Zgadzam się co do sobotniej daty, bo to jest chyba jedyny koncert, na którym wszyscy będą, jeśli w ogóle na FMFie już będą plus nie wygeneruje on kaca na powrót do domu

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No ba, po podróży z Berlina trzeba się wyspać.hp_gof pisze:Ty chcesz iść na koncert Iglesiasa? Serio?![]()

Użyje się photoshopa i będziesz wyglądał nawet o kilka lat młodziej.hp_gof pisze:Zgadzam się co do sobotniej daty, bo to jest chyba jedyny koncert, na którym wszyscy będą, jeśli w ogóle na FMFie już będą plus nie wygeneruje on kaca na powrót do domuChociaż z drugiej strony tak bardzo chciałem wyjść ładnie na zdjęciu z Ablem
A tu jednak trzeba będzie jakoś dotrwać, powalczyć

Najważniejsze, aby pogoda dopisała, tak żeby można było spokojnie w T-Shircie i coś na niego narzuconym chodzić.
E tam, tylko w koszuli i desplatowskim foulardzie/fularzeWawrzyniec pisze:Najważniejsze, aby pogoda dopisała, tak żeby można było spokojnie w T-Shircie i coś na niego narzuconym chodzić.

- bartex9
- Spec od additional music
Powiedzcie mi weterani, na te całe akademie to jest wstęp wolny? Jak to mniej więcej wygląda?
Na spotkania z kompozytorami jest wstęp wolny. Ktoś tam prowadzi rozmowę, są pytania z widowni, a jak bohater spotkania nie ucieknie to i zdjęcia i autografy. Dobrze mówię?
Ciekaw jestem jaka będzie frekwencja na Iglesiasie i Ablu. Bo na Shorze to była masakra, o autografach to raczej nie było co myśleć, chyba że zaczepiając go w drodze do samochodu
PS. Wybierasz się? Kiedy będziesz? Deklaracje, ludzie, deklaracje!
PS. Aaaaaaa, jesteś z Krakowa, to będziesz
Ciekaw jestem jaka będzie frekwencja na Iglesiasie i Ablu. Bo na Shorze to była masakra, o autografach to raczej nie było co myśleć, chyba że zaczepiając go w drodze do samochodu

PS. Wybierasz się? Kiedy będziesz? Deklaracje, ludzie, deklaracje!

nie będę. pisałem już. może mi się uda być na sobotnim koncercie tylko.
a tutaj info o czymś innym:

a tutaj info o czymś innym:

NO CD = NO SALE
Moje godziny urzędowania
: piątek ok. 12:00 - sobota 23:00. Zobaczę jeszcze czy zostanę w niedzielę na to spotkanie z AK czy nie. Matrixa odpuszczam - wystarczy mi Q and A z Davisem.
@hpgof. Nie krytykuj ludzi, że choć mają mgliste pojęcie o Iglesiasie, chcą niego iść - a nuż zapałają do niego miłością
Sam go znam z ze 4 ścieżek na krzyż, i chętnie bym ten koncert zaliczył, no ale trzeba było wybrać coś za coś, a nie jest to dla mnie żadne must see/hear, bo i jego twórczość to raczej nie moja bajka (zdecydowania wolałbym kilku innych Hiszpanów na koncercie
), choć cenię Ogrodnika czy Latawiec.

@hpgof. Nie krytykuj ludzi, że choć mają mgliste pojęcie o Iglesiasie, chcą niego iść - a nuż zapałają do niego miłością

Ależ nie krytykujęTomek pisze:@hpgof. Nie krytykuj ludzi, że choć mają mgliste pojęcie o Iglesiasie, chcą niego iść - a nuż zapałają do niego miłością![]()
Sam go znam z ze 4 ścieżek na krzyż, i chętnie bym ten koncert zaliczył, no ale trzeba było wybrać coś za coś, a nie jest to dla mnie żadne must see/hear, bo i jego twórczość to raczej nie moja bajka (zdecydowania wolałbym kilku innych Hiszpanów na koncercie
), choć cenię Ogrodnika czy Latawiec.

PS. Mam pytanie, czy ktoś ma bilet na koncert sobotni w sektorze B, czyli miejsca nienumerowane? Bo nie chciałbym siedzieć tam sam, ciekawiej byłoby się z kimś wcześniej zgadać, spotkać i zająć miejsca wspólną, mniejszą czy większą grupą, obok siebie

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To jakieś spotkanie z kombatantami?Tomek pisze:Zobaczę jeszcze czy zostanę w niedzielę na to spotkanie z AK czy nie.

- bartex9
- Spec od additional music
To pytanie do mnie czy do Adama?hp_gof pisze:PS. Wybierasz się? Kiedy będziesz? Deklaracje, ludzie, deklaracje!

Na FMF się oczywiście wybieram. Na tych akademiach też planuję się pojawić tym razem.