Score Revella do Riddicka wychodzi 6 września w Back Lot Music - czyli na 99% tylko mp3.
Najwyżej temat zjedzie na dół i przepadnie w czeluściach tego forumWawrzyniec pisze:Naprawdę sądzisz, że warto zakładać ten temat dla filmu, który zdaje się być powtórką z rozrywki i pewnie taki sam będzie i score?
raz - to nie jest temat dla filmu, tylko dla scoru, mającego już datę wydania i wytwórnięWawrzyniec pisze:Naprawdę sądzisz, że warto zakładać ten temat dla filmu, który zdaje się być powtórką z rozrywki i pewnie taki sam będzie i score?
Biorą pod uwagę o jakim kompozytorze mówisz wiele nie trzeba, żeby być "jednym z lepszych".Wawrzyniec pisze:A ja tam nawet jestem ciekaw. Uważam akurat temat z Riddicków za jeden z lepszych w karierze Revella.
Ciekawostka.The original score by Graeme Revell is far more bombastic than necessary, blaring out obvious cues when it should be staying mum.
Back Lot Music pisze:Unfortunately due to circumstances outside our control, there will not be a soundtrack album
tak, już oficjalnie podano że wydanie skancelowane. pewnie jak przesłuchali to stwierdzili że obciach nawet w mp3 tego emeryta wydawaćTemplar pisze:Szukam tego soundtracku, bo dzisiaj niby miał wyjść, nigdzie nie ma i trafiłem na stronę Back Lot Music na FB, a tam 3 dni temu napisali w komentarzu jakiejś osoby:
Back Lot Music pisze:Unfortunately due to circumstances outside our control, there will not be a soundtrack album