Score Revella do Riddicka wychodzi 6 września w Back Lot Music - czyli na 99% tylko mp3.
GRAEME REVELL - RIDDICK (2013)
GRAEME REVELL - RIDDICK (2013)
A jednak emeryt powrócił z wakacji... imo słaaaby pomysł
no ale dajmy szansę...
Score Revella do Riddicka wychodzi 6 września w Back Lot Music - czyli na 99% tylko mp3.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: GRAEME REVELL - RIDDICK (2013)
Naprawdę sądzisz, że warto zakładać ten temat dla filmu, który zdaje się być powtórką z rozrywki i pewnie taki sam będzie i score?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Najwyżej temat zjedzie na dół i przepadnie w czeluściach tego forumWawrzyniec pisze:Naprawdę sądzisz, że warto zakładać ten temat dla filmu, który zdaje się być powtórką z rozrywki i pewnie taki sam będzie i score?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
raz - to nie jest temat dla filmu, tylko dla scoru, mającego już datę wydania i wytwórnięWawrzyniec pisze:Naprawdę sądzisz, że warto zakładać ten temat dla filmu, który zdaje się być powtórką z rozrywki i pewnie taki sam będzie i score?
dwa - sądzę że warto zakładać ten temat dla tego scoru, bo prędzej taki emeryt Revell będzie lub może być jednym z czarnych koni tego roku, niż ci Twoi rokujący o których piszesz, albo szumnie zapowiadany Beltrami, o którym też pisałeś, a który tegoroczny rok jak na razie i swoje prace może spuścić we własnym kiblu co najwyżej - i co słusznie słuchacze tego forum już zauważyli komentując tegoroczne scory Marco'a.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Graeme Revell
9 Września "Riddick" wchodzi do kin i jak na razie żadnych informacji o wydaniu soundtracka? 
a kogo to obchodzi
jakby nie nazwisko na plakacie/zwiastunie, to bym dalej myślał że chłop już z jakieś 10 lat nie żyje 
p.s.
: pisałem dawno że 6.09 wychodzi score, podobno, i tylko mp3 w Back Lot Music.
p.s.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A ja tam nawet jestem ciekaw. Uważam akurat temat z Riddicków za jeden z lepszych w karierze Revella. Może i się na film wybiorę, może.
Biorą pod uwagę o jakim kompozytorze mówisz wiele nie trzeba, żeby być "jednym z lepszych".Wawrzyniec pisze:A ja tam nawet jestem ciekaw. Uważam akurat temat z Riddicków za jeden z lepszych w karierze Revella.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ciekawostka.The original score by Graeme Revell is far more bombastic than necessary, blaring out obvious cues when it should be staying mum.
Z pozytywnej recenzji filmu z Washington Times.
Film wszedł do amerykańskich kin, a soundtracka nawet tracklisty nie widzimy.
-
Templar
Szukam tego soundtracku, bo dzisiaj niby miał wyjść, nigdzie nie ma i trafiłem na stronę Back Lot Music na FB, a tam 3 dni temu napisali w komentarzu jakiejś osoby:
Back Lot Music pisze:Unfortunately due to circumstances outside our control, there will not be a soundtrack album
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Czyli za max pół roku do sieci wleci complete score. Nawet lepiej 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
będzie albo nie będzie, jeden poważny donator z wiadomego forum strzelił focha na zrzędy i nie uploaduje (u nas wytrzymałby ze dwa dni
) i od razu puchy się z tymi komplitami porobiły 
tak, już oficjalnie podano że wydanie skancelowane. pewnie jak przesłuchali to stwierdzili że obciach nawet w mp3 tego emeryta wydawaćTemplar pisze:Szukam tego soundtracku, bo dzisiaj niby miał wyjść, nigdzie nie ma i trafiłem na stronę Back Lot Music na FB, a tam 3 dni temu napisali w komentarzu jakiejś osoby:
Back Lot Music pisze:Unfortunately due to circumstances outside our control, there will not be a soundtrack album
temat usunąć albo przenieść do filmów, bo nie ma wydania jednak i jest to tu w takim razie oftop
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Trochę szkoda, tym bardziej, że film zbiera dość dobre recenzje. Prędzej czy później soundtrack wyjdzie.
jak może wyjść skoro wytwórnia anulowała jego wydanie podając stosowny komunikat o tym?
jedyne na co można liczyć to bootleg, sesja czy sfx, albo kiedyś jakaś fanowska wytwórnia typu la-la.
jedyne na co można liczyć to bootleg, sesja czy sfx, albo kiedyś jakaś fanowska wytwórnia typu la-la.
NO CD = NO SALE