Usłyszeć coś takiego na zywo...
A gdzie to na żywo słuchałeś?Corsito pisze:Komu nie opadła szczęka po "The Bridge"?
To tylko takie moje marzenie, usłyszeć coś takiego na zywo (dalej przeżywam odwolanie rezerwacji na festiwal 'muzyki filmowej' we Wroclawiu)Tomek pisze:A gdzie to na żywo słuchałeś?Corsito pisze:Komu nie opadła szczęka po "The Bridge"?
aaaCorsito pisze:To tylko takie moje marzenie, usłyszeć coś takiego na zywo (dalej przeżywam odwolanie rezerwacji na festiwal 'muzyki filmowej' we Wroclawiu)Tomek pisze:A gdzie to na żywo słuchałeś?Corsito pisze:Komu nie opadła szczęka po "The Bridge"?
Nie samym Remingtonem tam człowiek żyje - to tylko taka śmietanka na torcie w tym przypadkuMarek Łach pisze:Jeden z moich najukochańszych score'ów, od niego zresztą zacząłem fascynować się Goldsmithem.
Po prostu coś pięknego, tematyczna potęga, fantastyczna akcja, INSPIRACJA, klimat Afryki...
I temat Remingtona - szkoda tylko, że brakuje muzyki z polowania z udziałem Masajów, to było coś...
Mój faworyt - "Remington's Death"Muzyczna poezja
Pozdrawiam:)
No:) W sumie jest parę sekretnychKoper pisze:Powtórzę to, co napisałem w komentarzu pod recenzją Tomka: ta muzyka to świetna ilustracja tego, co w filmie mówi Val Kilmer- że Afryka była marzeniem jego dzieciństwa. Goldsmith sprawia, że Afryka staje się także naszym marzeniem.