no, lisowi czytanie po polsku idzie jeszcze gorzej niż po angDanielosVK pisze:Zastanawiała mnie Twoja nieznajomość angielskiego, ale z czytaniem po polsku widocznie też masz kłopoty.
THE AMAZING SPIDERMAN (2012) - JAMES HORNER
Re: THE AMAZING SPIDERMAN (2012) - JAMES HORNER
NO CD = NO SALE
Zimmer ze swoimi chłopaki zabawią się w burzę mózgów i może akurat coś wymyślą.Paweł Stroiński pisze:A ja też nie bardzo czekam. Co jeszcze Hans jest w stanie powiedzieć w kinie superbohaterskim?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
będzie 12 fortepianów, albo weźmie Możdżera i Langa 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mam propozycję, co by dyskusja nie przepadła, a udało się nie łamać ŚWIĘTEGO REGULAMINU! Otóż możemy przenieść tę dyskusję do kompozytorskiego tematu Zimmera. Zresztą sam tam poruszyłem kwestię kolejnego Dana Browna, bez odgrzebywania starego tematu "Angels & Demons".
A co do newsa, który niestety okazał się prawdą to sam nie wiem czego tu oczekiwać i co tu Zimmerowi radzić.
Przede wszystkim najlepiej to olać ten projekt i klapki na oczach full concentration "Interstellar" gdyż moje oczekiwania wspinają się na szczyty Himalajów. Czyli po najmniejszej linii oporu, można coś odgrzebać, posklejać... Zaraz, ale wtedy ten score będzie brzmiał jak inne dobry score'y Zimmera! Nie, nie, nie, to zły pomysł! Hm, to może nie wiem nagrać odgłosy pająków, ryczącego nosorożca, a dla Electro, tak jak to czynił Ennio Morricone nagrać krzesło elektryczne i po sprawie... Nie zaraz, te pomysły są zbyt fajne i zbyt napuszone, aby je użyć do Spidermana. Jak się nie obrócić dupa z tyłu.
Dlaczego akurat Spiderman? Why Zimmer, why?

A co do newsa, który niestety okazał się prawdą to sam nie wiem czego tu oczekiwać i co tu Zimmerowi radzić.
Dlaczego akurat Spiderman? Why Zimmer, why?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Dlaczego znowu to samo? Why Wawrzyniec, why?

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wojteł
- John Williams
Jak widzę post Wawrzyńca na temat Hansa zaczynający się od tego, że jak wszystkim się podoba to dla niego jest be i na odwrót, to z miejsca przestaję czytać 
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Dla mnie, takie rzeczy to plotki, a jeśli są prawdziwe, to ten cały Webb ma marny gustDanielosVK pisze:Nie zrezygnował. Od początku nie chciał. Na jedynkę ledwo dał się namówić. To zostało powiedziane już wiele razy. Zastanawiała mnie Twoja nieznajomość angielskiego, ale z czytaniem po polsku widocznie też masz kłopoty.lis23 pisze:A co z Hornerem?, w jaki sposób zrezygnował/, ot tak?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
To są takie plotki, że ta informacja pochodzi z wywiadu z Hornerem, który powiedział, że nie znosi tego typu kina i go reżyser musiał błagać.lis23 pisze:Dla mnie, takie rzeczy to plotki, a jeśli są prawdziwe, to ten cały Webb ma marny gustDanielosVK pisze:Nie zrezygnował. Od początku nie chciał. Na jedynkę ledwo dał się namówić. To zostało powiedziane już wiele razy. Zastanawiała mnie Twoja nieznajomość angielskiego, ale z czytaniem po polsku widocznie też masz kłopoty.lis23 pisze:A co z Hornerem?, w jaki sposób zrezygnował/, ot tak?, niedługo Zimmer będzie już w każdej lodówce
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dokładnie, tutaj mam nawet obraz ilustrujący jak wyglądało spotkanie Webba z Hornerem:

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Znając jego ego, Horner by się z tym zgodził 
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Dla mnie, takie podejście nie jest dobre - kompozytor przyjmuje projekt i stara się dać z siebie wszystko, przelać nań swój styl, nawet jeżeli temat mu nie pasiPaweł Stroiński pisze: To są takie plotki, że ta informacja pochodzi z wywiadu z Hornerem, który powiedział, że nie znosi tego typu kina i go reżyser musiał błagać.
Hornerowi niby nie pasił ale udało mu się w jedynce odcisnąć nań swoje piętno, tym dziwniejsza to decyzja, zwłaszcza, że chyba zbyt wielu projektów nie ma?.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Horner teraz będzie walczył o tytuł Batman/Superman z Hansem 
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
ech szkoda, a w ogóle Horner coś teraz komponuje ?