Hellboy II aż tak dawno nie był.Adam pisze:czytanie ze zrozumieniem się kłania. napisałem że razem z Hansem i Hornerem zrobili 3 najlepsze scory do komiksowych bohaterów od b.dawna.

Hellboy II aż tak dawno nie był.Adam pisze:czytanie ze zrozumieniem się kłania. napisałem że razem z Hansem i Hornerem zrobili 3 najlepsze scory do komiksowych bohaterów od b.dawna.
Adam pisze:e nie, ze 7 lat temu
no i pozamiatał tylko źle go wydał i źle mu podłożyli pod film. zrobiłem se własny score z dwóch płyt i miażdży. więc okejkaDanielosVK pisze:Przed MoSem też tak czułeś.Adam pisze:a Hans pozamiata tym scorem czuję to.
<załamka> dalej nie rozumiesz o czym pisałem... nie ważne czy dla ciebie, mnie, czy whatever papieża JP2 ten score jest nudny!!! ważne że mocodawcy tak nie uważają, praca im się spodobała, i to na tyle, że Brajan dostał kolejne angaże, pomimo że swoim wiekiem, nagrodami, nominacjami, i całym cv wypada nadzwyczaj blado przy tych którzy pisywali i pisują do komiksowych filmów od lat. drukowanymi to mam napisać żebyś to ogarnął?lis23 pisze:Adam - nie tylko ja sądzę, że muzycznie IM3 jest nudny - poza tematem, oczywiście
Nie zrezygnował. Od początku nie chciał. Na jedynkę ledwo dał się namówić. To zostało powiedziane już wiele razy. Zastanawiała mnie Twoja nieznajomość angielskiego, ale z czytaniem po polsku widocznie też masz kłopoty.lis23 pisze:A co z Hornerem?, w jaki sposób zrezygnował/, ot tak?
Akurat na drugie ma FlorianAdam pisze:Hans Freakin' Zimmer