Wawrzek akurat tutaj powiedział prawdę i cza być głuchym żeby tego nie słyszeć. najlepsze jest to, że jego najlepsze scory nie mają nic wspólnego z Single Manem a nikt o nich nie wie

nie musisz się zakładać - powiedziała tak dodając że chce podobną muzę w WE, a Abel bardzo inteligentnie pijarowo się tym faktem i wypowiedzią pochwalił w wywiadzieWawrzyniec pisze:Toż przecież mogę się założyć, że Madonna powiedziała do Abla coś w stylu "chcę taką muzykę jak A Single Man".
Tak zupełnie poważnie, to mógł być temp-trackiem, który mu narzucono po odrzuceniu Hornera, biorąc pod uwagę, że Escape from Tomorrow to nie jest dokładnie film, który zrobił wielką furorę w Stanach, a i problemy prawne miał (nakręcony w Disneylandzie bez żadnych pozwoleń).Michał Turkowski pisze:A co ma piernik do wiatraka ?
Co ma Single Man do Romea i Julii ?
Na pewno napisanie Single Man i W.E. miało decydujące znaczenie dla tego angażu, nie mniej cieszy mnie ten fakt i z niecierpliwością będę wyczekiwał tego scoru Abla.Paweł Stroiński pisze:Jak sądzisz, Abel dostał coś takiego jak Romeo i Julia przez Escape from Tomorrow? Duże zwierzę? A może właśnie A Single Mana?