Hej Bladu przecież jest soczysty re-rec w 20 bitach, ogarnij się
Hej Adam Grę oglądają wszyscy na świecie od nie wiem, trzech lat? (poza kiedyśgrzesiem) jeśli chodzi o te covery, a tutaj mam przekrój od akordeonu po szkolną orkiestrę przed premierą filmu, come on

i oczywiście jak to padło bardziej ma to związek z popytem, niż poziomem artystycznym, tylko, że ja nie wiem co to ten artystyczny poziom jest, ja w ogóle neguję zasadność użycia takich malkontenckich pojęć, nie podoba mi się, to ok. a nie jakieś artystyczne poziomy
Do jakiego Ty tematu w ogóle referujesz, bo u Hansa są ze cztery podstawowe i „milion” pobocznych, no ja nie mam siły robić tu analizy track by track... i umiejętności

Najlepiej niech niezadowoleni klienci napiszą które kawałki by wywalili (tak Koper, możesz napisać, że wszystkie

) to będzie łatwiej dyskutować.
Póki co dwa fakty które chyba nie padły, genialna jakość dźwięku, przestrzeń dynamiczna której u Hansa to z 15 lat nie było, no u mnie analizator widma normalnie wariuje, a dwa, to w wydawnictwach digitalowych kawałki są dłuższe od płytowych, w tych pierwszych nie ma crossfadeowania, dziwactwo straszne myślę