już mi się nie podoba ten pomysł i to co widzę...Templar pisze:No ja tam żadnych potworków nie widzę, ludzie Zoda i ich statki.Adam pisze:no stale tam coś lata dziwnego i jakieś dziwne spaceshipy
HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
Re: HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A te potworki, to nie aby ludzie Zoda w zbrojach? I gdzie Ty tam "Pacific Rim" widzisz?
A co złego jest w statkach kosmicznych?
a) Ich design jest fajny
b) Toż przecież czymś musieli przylecieć.
Mnie się podoba, gdyż może wyjść z tego niezłe kino inwazyjne.
Coraz bardziej zaczyna mi się ten projekt podobać: Dla fajnej inwazji Zoda, Faory, Zimmera i Nolana w napisach końcowych mam ochotę obejrzeć ten film. Oby tylko za dużo Supermana nie była.
A co złego jest w statkach kosmicznych?
a) Ich design jest fajny
b) Toż przecież czymś musieli przylecieć.
Mnie się podoba, gdyż może wyjść z tego niezłe kino inwazyjne.
Coraz bardziej zaczyna mi się ten projekt podobać: Dla fajnej inwazji Zoda, Faory, Zimmera i Nolana w napisach końcowych mam ochotę obejrzeć ten film. Oby tylko za dużo Supermana nie była.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Nie żebym się tam jarał nowym Hansem, ale podoba mi się co Southall na FB napisał. Podpisuje się pod tym zdaniem:)
With each new track that gets released I am more and more convinced that these clips just have to be a joke. This simply cannot be music by a professional film composer for a major film, can it? It sounds like a demo piece someone might have written in the 90s as a joke parody of Media Ventures.
Pojechał Hansowi:)
With each new track that gets released I am more and more convinced that these clips just have to be a joke. This simply cannot be music by a professional film composer for a major film, can it? It sounds like a demo piece someone might have written in the 90s as a joke parody of Media Ventures.
Pojechał Hansowi:)
Why So Serious !?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Babuch się pojawił i od razu zamęt sieje. Ale dobrze, bo przynajmniej jakaś przeciwwaga dla grzesiowego trollingu. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czy to napisał ten Southall co dał "Oblivionowi" 4/5?
On tutaj nie jest żadną wyrocznią. A zważywszy, że z Batmanami jechał jak z burą suką, to mnie akurat jego krytyka napawa optymistycznie, jeżeli chodzi o ten score.
On tutaj nie jest żadną wyrocznią. A zważywszy, że z Batmanami jechał jak z burą suką, to mnie akurat jego krytyka napawa optymistycznie, jeżeli chodzi o ten score.
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Babuch jest jak paradoks sraczki: rzadko i często...
Dobra rada nie podniecajcie się tak tą ścieżką bo mi tu kupsztalem wieje. Taka intuicja... Hype jak sk....syn to wszystkim rtęć po nogach leci. A mnie to wali muzyczną tandetą. Soundtrackowym popem. ALe przecież mnie nikt słuchać nie musi. W końcu dawno już przestałem być wielkim wezyrem muzyki filmowej:) A Hansa z litości przesłucham:P
Dobra rada nie podniecajcie się tak tą ścieżką bo mi tu kupsztalem wieje. Taka intuicja... Hype jak sk....syn to wszystkim rtęć po nogach leci. A mnie to wali muzyczną tandetą. Soundtrackowym popem. ALe przecież mnie nikt słuchać nie musi. W końcu dawno już przestałem być wielkim wezyrem muzyki filmowej:) A Hansa z litości przesłucham:P
Why So Serious !?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Babuch the Merciful.Łukasz Wudarski pisze:A Hansa z litości przesłucham:P

A szczerze i bez fałszywego słodzenia, to dla mnie akurat jesteś dalej większą wyrocznią od Southalla. Ale skoro już się poruszamy w tak kloacznej atmosferze, to może poczekajmy aż kupa wyjdzie, zamiast oceniać przedwcześnie.

- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Na razie oceniam po zapachu. A ten nie jest lawendowy
Why So Serious !?
Jak jest tu jakiś cwaniak to niech wklei Southallowi pod tym jego wpisem to:Wawrzyniec pisze:Czy to napisał ten Southall co dał "Oblivionowi" 4/5?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja niestety nie mogę, gdyż nie wiem, gdzie to Southall napisał, a poza tym do premiery filmu, nie słucham klipów, więc jeszcze nie mam prawa się wypowiadać. 
Ale o ile krytyka innych z Southallem łącznie, mnie napawała optymistycznie, o tyle po tekście Babucha, wlał się spory niepokój do mego serca.

Ale o ile krytyka innych z Southallem łącznie, mnie napawała optymistycznie, o tyle po tekście Babucha, wlał się spory niepokój do mego serca.

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Ten Southall widzę sukienkę jeszcze z zeszłego sezonu nosi. Pamiętam, że za dzieciaka takie tekściory od lam nie potrafiących skleić ze sobą dwóch nut do kupy w logiczną całość słyszałem, to chyba o KRAFTWERK było. Co to kur… jest, mógłbym to skomponować w 90s
na swojej wypasionej Amidze. To kur… skomponuj odpowiadam. Nie wiem co ten przyszył kompozytor dzisiaj porabia, czy dalej komponuje na tokarce, ale jego płyt obok płyt Hansa w markecie nie widziałem. Rzekłem

A w Castoramie też sprawdzałeś?kiedyśgrześ pisze:ale jego płyt obok płyt Hansa w markecie nie widziałem. Rzekłem![]()
![]()

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja byłem dzisiaj w Lidlu i Southalla nic nie widziałem.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... nV7sMK3Dyc
Fajny utwor. Choc mam wrazenie, ze pierwsza i druga jego polowa roznia sie i jakby nie pasuja do tej samej sceny.
Fajny utwor. Choc mam wrazenie, ze pierwsza i druga jego polowa roznia sie i jakby nie pasuja do tej samej sceny.