większość z Was oglądało Star Warsy jako dzieci, a ja, dopiero w wieku 19 - stu lat ...

Eeeeee tam. Ja obejrzałem po raz pierwszy starą trylogię dopiero w liceum/na początku studiów (nie pamiętam już kiedy dokładnie), bo mi kumpel pożyczył i mnie zmusił, z nowej trylogii to w kinie widziałem tylko Zemstę Sithów, resztę też w domulis23 pisze:większość z Was oglądało Star Warsy jako dzieci, a ja, dopiero w wieku 19 - stu lat ...![]()
- ale przynajmniej zaraz byłem w kinie na nowych wersjach trylogii
Ja starą trylogię obejrzałem w wieku 7-8 lat, więc już w latach 90.lis23 pisze:Heh, jeżeli chodzi o kino z lat dziecięcych to chodziło się do kina z rodzicami, min. na tzw. " poranki " - " Akademia Pana Kleksa ", ' Pan Kleks w Kosmosie ", " Bolek i Lolek na Dzikim Zachodzie ", " Miłość, Szmaragd i Krokodyl "
, " Niekończąca się Opowieść " ( byłem chyba z 8 razy w kinie na tym
), " Poszukiwacze Zaginionej Arki ", " Batman " Burtana, którego mój ojciec przespał
, " Mała Syrenka ' po angielsku i z polskimi napisami, " Tańczący z Wilkami ", " Robin Hood: Książę Złodziei ", " Aladyn " - już sam byłem w kinie na " Parku Jurajskim " a potem już się potoczyło
większość z Was oglądało Star Warsy jako dzieci, a ja, dopiero w wieku 19 - stu lat ...![]()
Ja każdą część widziałem w kinie a nową trylogię to w dniu premieryhp_gof pisze:Eeeeee tam. Ja obejrzałem po raz pierwszy starą trylogię dopiero w liceum/na początku studiów (nie pamiętam już kiedy dokładnie), bo mi kumpel pożyczył i mnie zmusił, z nowej trylogii to w kinie widziałem tylko Zemstę Sithów, resztę też w domulis23 pisze:większość z Was oglądało Star Warsy jako dzieci, a ja, dopiero w wieku 19 - stu lat ...![]()
Nigdy nie byłem fanem. Nie moje klimaty
Muzyka owszem
No ja też mam tą ClaudięKaonashi pisze:Czyli jednak zapiłkiedyśgrześ pisze:Ooooo fajnie, że jest kilka postów, wieczorem napiszę coś od siebie, jeśli nadal będę trzeźwy
Czy poczułeś się molestowany?kiedyśgrześ pisze:przed całkowitą traumą uchronił mnie jedynie jej ówczesny wybranek zasłaniając mi oczy…
Biorąc pod uwagę jak wyglądał w owym czasie polski internet, to brzmi jak dobra bajkaswordfish pisze:W 2000 rok poznałem co to są pliki mp3 i po raz pierwszy ściągnęłem "Gladiatora" Zimmera. Słuchałem klika miesięcy przed oficjalną premierą.