Oblivion (2013) - M83
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Oblivion (2013) - M83
A na co Ci to? Frisbee sobie kup, jak chcesz mieć dysk do rzucania. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
duże rozczarowanie, a druga połowa płyty to usypiacz - takie generic doprawdy rzadko się zdarza. nie ma praktycznie nic zaskakującego i fajnego. mogła to zrobić każda lama z rcp. szkoda, znów Wawrzyn nakręcał atmosfere a skończyło się jak zawsze.. 2,5/5 max i to tylko dlatego że jest na płycie taki track jak 02 - Waking Up i ta piosenka.
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przy następnym filmie ten cały Kosiński czy jak-mu-tam znowu weźmie jakiś zespół od muzyki elektronicznej i znowu będą jechać z tych samych temp-tracków i znowu Wawrzek z Templarem ino będą się podniecali.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Z tego co wiem to następnym projektem Kosinskiego będzie albo kolejny "Tron", albo remake "Black Hole". W każdym razie zapowiada się ciekawie.
I już nie przesadzajcie z tymi ocenami. W słabej jakości słuchacie, filmu nie widzieliście. Mnie się wydaje, że na 3,5/5 powinno starczyć.
I już nie przesadzajcie z tymi ocenami. W słabej jakości słuchacie, filmu nie widzieliście. Mnie się wydaje, że na 3,5/5 powinno starczyć.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A co ma film i jakość do tego, że to wtórne jest bardziej niż hornerowa Christiada? 

- Wojteł
- John Williams
No w lepszej jakości to będzie brzmiało inaczej, będzie oryginalniej. Lisu też miał wszystkie Cydy i Ben Hury w 128 kbps, ale jak dostał flac z rerecu prażan, to nagle dostrzegł, że tam są tematy 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Czyli w przypadku "Oblivion" też pozostaje czekać na re-rec Prażan.Wojtek pisze:No w lepszej jakości to będzie brzmiało inaczej, będzie oryginalniej. Lisu też miał wszystkie Cydy i Ben Hury w 128 kbps, ale jak dostał flac z rerecu prażan, to nagle dostrzegł, że tam są tematy

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja nie lubię re-reców Prażań. A w ogóle to dalibyście już na wstrzymanie.
Skusiłem się na Deluxe Edition, bo jakość lepsza i utworów więcej. I o matko boska, nuda pierścienia po prostu. Już po 4 utworach miałem ochotę wyłączyć, bo tam się po prostu NIC nie dzieje i nie ma na czym ucha zawiesić. Potem na szczęście przyszło parę co lepszych utworów, a druga połowa albumu ożywa za sprawą action score'u, ale bynajmniej szału to nie robi, bo akcja ogranicza się oczywiście do postdaftpunkowskiego "walenia w gary", a cała reszta muzyki jest zwyczajnie nijaka. Na razie jednak z oceną się wstrzymam - może w filmie będzie lepiej, choć szczerze, to jeśli film jest taki jak ta muzyka, to bleh.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Zważywszy na głębię i multum emocji jakie oferował poprzedni film reżysera, zważywszy na to w jakich ostatnio superzajebistych filmach grywał Tom Cruise i wreszcie zważywszy na to jakże nowatorski, emocjonujący i porywający jest score M83, to myślę, że film...
Cóż. Oby w tym przypadku wyjątkowo Wawrzyniec miał rację.
Cóż. Oby w tym przypadku wyjątkowo Wawrzyniec miał rację.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ej, ja nigdzie nie hypowałem, że film będzie super. Film pewnie będzie OK. Ładny wizualnie, ale fabuła raczej prosta. Ale i tak się obejrzy.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ohooo, jak już Wawrzek tonuje nastroje i pisze, że fabuła będzie prosta to niezły crap się szykuje.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
@Mefisto Przecież to trwa prawie dwie godziny, automat sobie spraw, ile to można przy praniu siedzieć