W dobrym stanie to wystawiam za dychę
Ennio Morricone
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: Ennio Morricone
Nietykalni za 5 PLN na Allegro nie są w dobrym stanie, przecież wyraźnie to w opisie napisałem

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Oj tam , zostawcie Pawła każdemu zdarzają się faile, nawet jemu i tak ma większe pojęcie o muzyce niż ja i mentalnie jest ze 2 klasy wyżej ode mnie 
ja wiem jedno za żadne skarby nie chciałbym być recenzentem, przekichana sprawa.
ja wiem jedno za żadne skarby nie chciałbym być recenzentem, przekichana sprawa.
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie wiem, nie zaglądałem, tak tylko rzuciłem okiem, co tam Paweł mógłby na szybko wciągnąć.kiedyśgrześ pisze:Nietykalni za 5 PLN na Allegro nie są w dobrym stanie, przecież wyraźnie to w opisie napisałem![]()
W dobrym stanie to wystawiam za dychę![]()
Dlatego nie wypada mu tak failować.bladerunner22 pisze:Oj tam , zostawcie Pawła każdemu zdarzają się faile, nawet jemu i tak ma większe pojęcie o muzyce niż ja i mentalnie jest ze 2 klasy wyżej ode mnie
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Dla jednego tracka nie kupię całego albumu, więc raczej Ofiary wojny odpadają.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
A ty, Koper, lepiej TTRL obejrzyj 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przecież tam jest wiele dobrych tracków, a jeden po prostu genialny.Paweł Stroiński pisze:Dla jednego tracka nie kupię całego albumu, więc raczej Ofiary wojny odpadają.
Po co? I tak widziałem pewnie tyle samo filmów Malicka co Ty.Paweł Stroiński pisze:A ty, Koper, lepiej TTRL obejrzyj
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A masz je do sprzedania?
A Guns for San Sebastian jest ciekawsze od Navajo Joe; Trylogię Dolara już pomijam nawet. 
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
ja sprzedaje tylko powtórki
jak gdzieś tam jakiś pakiecik kupię

Mam to na wish list w Amazonie, ale za drogo na razieKoper pisze:A Guns for San Sebastian jest ciekawsze od Navajo Joe; Trylogię Dolara już pomijam nawet.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Też widziałeś 3? Bo mi brakuje do szczęścia dwóch (z pięciu, nie licząc tego, co zaraz wyjdzieKoper pisze:Przecież tam jest wiele dobrych tracków, a jeden po prostu genialny.Paweł Stroiński pisze:Dla jednego tracka nie kupię całego albumu, więc raczej Ofiary wojny odpadają.
Po co? I tak widziałem pewnie tyle samo filmów Malicka co Ty.Paweł Stroiński pisze:A ty, Koper, lepiej TTRL obejrzyj
Co do Casualties of War, to sobie sprawdzę jeszcze raz, ale i tak głównie w pamięci mam kawałek tytułowy.
Mam pytanie w sprawie Untouchables, ktoś sprawdzał to wydanie Lali? Bo jeśli będę kupował, to rzecz jasna raczej kupię edycję Lali niż oryginał.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Sprawdzać, sprawdzał, ale ja zostaję przy starym wydaniu.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jak jest generalnie z dostępnością score'ów do westernów? Chciałbym na pewno mieć Dobrego, złego i brzydkiego, Dawno temu na Dzikim Zachodzie i Za Kilka dolarów.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przewalają się na allegro od czasu do czasu, więc większej trudności raczej nie ma w zdobyciu. Pytanie czy warto inwestować w tę standardową edycję "Dawno temu...", w której brakuje choćby tematu Mortona.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Znalazłem na angielskim Amazonie tanio Dobrego, złego i brzydkiego w wersji z 2004 roku. Czy to "ostateczna" wersja?
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Biorę to i dwupłytowy zestaw trylogii dolarowej. Jeszcze Tree of Life i nie będę musiał płacić za wysyłkę