W dobrym stanie to wystawiam za dychę

Nie wiem, nie zaglądałem, tak tylko rzuciłem okiem, co tam Paweł mógłby na szybko wciągnąć.kiedyśgrześ pisze:Nietykalni za 5 PLN na Allegro nie są w dobrym stanie, przecież wyraźnie to w opisie napisałem![]()
W dobrym stanie to wystawiam za dychę![]()
Dlatego nie wypada mu tak failować.bladerunner22 pisze:Oj tam , zostawcie Pawła każdemu zdarzają się faile, nawet jemu i tak ma większe pojęcie o muzyce niż ja i mentalnie jest ze 2 klasy wyżej ode mnie
Przecież tam jest wiele dobrych tracków, a jeden po prostu genialny.Paweł Stroiński pisze:Dla jednego tracka nie kupię całego albumu, więc raczej Ofiary wojny odpadają.
Po co? I tak widziałem pewnie tyle samo filmów Malicka co Ty.Paweł Stroiński pisze:A ty, Koper, lepiej TTRL obejrzyj
Mam to na wish list w Amazonie, ale za drogo na razieKoper pisze:A Guns for San Sebastian jest ciekawsze od Navajo Joe; Trylogię Dolara już pomijam nawet.
Też widziałeś 3? Bo mi brakuje do szczęścia dwóch (z pięciu, nie licząc tego, co zaraz wyjdzieKoper pisze:Przecież tam jest wiele dobrych tracków, a jeden po prostu genialny.Paweł Stroiński pisze:Dla jednego tracka nie kupię całego albumu, więc raczej Ofiary wojny odpadają.
Po co? I tak widziałem pewnie tyle samo filmów Malicka co Ty.Paweł Stroiński pisze:A ty, Koper, lepiej TTRL obejrzyj