KONIEC OFFTOPÓW - FORUM W POWAŻNYM KRYZYSIE....

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.

Kto odpowiada za brak porządku na forum?

Czas głosowania minął czw lut 18, 2010 05:34 am

Adam Krysiński
8
53%
Łukasz Koperski
0
Brak głosów
Maciej Wawrzyniec Olech
2
13%
Łukasz Wudarski
0
Brak głosów
Bucholc Krok
3
20%
dziekan
2
13%
Mefisto
0
Brak głosów
Mystery Man
0
Brak głosów
Ele
0
Brak głosów
Marek Łach
0
Brak głosów

Liczba głosów: 15

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#181 Post autor: Koper » pn mar 08, 2010 15:17 pm

Ale czy to takie dobre rozwiązanie? Przykład (abstrakcyjny ;) ) Wawrzyniec zakłada wątek o nowym score Zimmera. Adam się wpisuje i pisze, że mu się nie podoba i ogólnie jest do d... Wawrzyniec uważa, że trzeba to skasować, bo poglądy Adama nie są słuszne i nie pasują do jego wątku. A potem dziekan się wpisuje i choć generalnie robi offtopa, to Wawrzyniec nie ma nic przeciwko, bo dziekan się zgadza, że score Hansa jest fajny, więc mu Wawrzyniec wybacza offtopowanie.*
I czegoś takiego się obawiam.

*-wszelkie podobieństwo nicków użytych w przykładzie do istniejących na Forum jest zupełnie przypadkowe i bierze się z tego i owego. :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#182 Post autor: Bucholc Krok » pn mar 08, 2010 15:20 pm

Koper pisze:Ale czy to takie dobre rozwiązanie? Przykład (abstrakcyjny ;) ) Wawrzyniec zakłada wątek o nowym score Zimmera. Adam się wpisuje i pisze, że mu się nie podoba i ogólnie jest do d...
Ale co się nie podoba? Zimmer czy nowy score?
Wawrzyniec uważa, że trzeba to skasować, bo poglądy Adama nie są słuszne i nie pasują do jego wątku.
Jeśli odpowiedź Adama dotyczy ścieżki to powinna zostać. Jeśli to kolejna wycieczka do Zimmera jako takiego to do kasacji. :)
A potem dziekan się wpisuje i choć generalnie robi offtopa, to Wawrzyniec nie ma nic przeciwko, bo dziekan się zgadza, że score Hansa jest fajny, więc mu Wawrzyniec wybacza offtopowanie.*
I czegoś takiego się obawiam.
Jeśli dziekan robi offtopa to kasujesz post dziekana.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#183 Post autor: Koper » pn mar 08, 2010 15:23 pm

Bucholc Krok pisze:Jeśli odpowiedź Adama dotyczy ścieżki to powinna zostać. Jeśli to kolejna wycieczka do Zimmera jako takiego to do kasacji. :)
Ale wyżej napisałeś, ze autor wątku decyduje co jest offtopem, więc się zdecyduj na jakąś wersję. :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#184 Post autor: Bucholc Krok » pn mar 08, 2010 15:25 pm

Koper pisze:Ale wyżej napisałeś, ze autor wątku decyduje co jest offtopem, więc się zdecyduj na jakąś wersję. :P
No to pisałem, że jest problem.. bo z jednej strony offtopy będą automatycznie kasowane skoro temat będzie wolny od offtopów, a z drugiej ma autor wątku zgłaszać..
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#185 Post autor: Adam » pn mar 08, 2010 15:31 pm

Panowie gadacie 3 po 3 a Koper i tak nic kasować nie będzie tylko będzie ładował sam offtopy dalej :D
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#186 Post autor: Bucholc Krok » pn mar 08, 2010 15:38 pm

Adam Krysiński pisze:Panowie gadacie 3 po 3 a Koper i tak nic kasować nie będzie tylko będzie ładował sam offtopy dalej :D
Pierwszy raz od dawna się z Tobą zgadzam. :D

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#187 Post autor: Adam » pn mar 08, 2010 16:42 pm

ale offtopiarza Wawrzyńca ze wczoraj nikt nie przebije 8).. rekord miesiąca :D jak pierdolnął offtop o Anakinie to do dziś nie wiem o co w tym kaman :lol: Koper chyba też :D
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#188 Post autor: Koper » pn mar 08, 2010 16:43 pm

Widzę, Adam, że uznałeś, że to aż tak ważna myśl, że gdy skasowałem to w temacie zagadkowym to musiałem zrobić CTRL V tutaj? :D

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#189 Post autor: Adam » pn mar 08, 2010 16:44 pm

a co nie ważna? :D oftop Wawrzyńca pozamiatał wszystkie inne oftopy.. choć i tak daleko mu do nagłego i pamiętnego wyznania Blada że lubi murzynki :lol: ;-)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#190 Post autor: Koper » pn mar 08, 2010 16:45 pm

Trzeba by zrobić konkurs na najlepsze posty na Forum. :D Wawrzyniec miałby szansę nawet na całe podium. :D

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#191 Post autor: Adam » pn mar 08, 2010 16:46 pm

Koper pisze:Trzeba by zrobić konkurs na najlepsze posty na Forum. :D Wawrzyniec miałby szansę nawet na całe podium. :D
oooo :idea: to jest myśl! nawet Bucholc by jej nie wymyślił!
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#192 Post autor: Koper » pn mar 08, 2010 18:58 pm

Bucholc ostatnio to tylko jakieś żale i frustracje wylewa, że mu Babuch jako najbardziej zasłużonemu nie dał przywilejów moderatora. ;)

Ale pal go GA. ;) Co do wątku na najlepsze posty i offtopy. Pierwsi kandydaci:
Wawrzyniec pisze:Ej, to jest bardzo dobry pomysł, który dobitnie pokazuje, że Anakin Skywalker jest wybrańcem i doskonale ucina spekulacje nad możliwością, że niby ojciec Anakina, a dziadek Luke'a też był posiadał Moc.
Wawrzyniec pisze:Wy tutaj się wszyscy śmiejecie, cieszycie, a według mnie Babuch zasłużył na jakieś godniejsze zakończenie kariery. I teraz jest mi go żal i jest mi przykro, że poniekąd brałem w tym wszystkim udział i chciałbym za moje zachowanie najmocniej przeprosić, szczególnie zasłużonego moderatora i naprawdę wielkiego recenzenta Babucha. :cry:
Adam Krysiński pisze:dobra Panowie, miłego weekendu offtopowania, ja już nie mam do Was siły.. :)
no i klasyk:
Wawrzyniec pisze:A tak w ogóle to nie uwłaczając, ale moja młodsza siostra pozwoliła sobie na chwilę zaglądnąć na to zacne forum, parę razy się uśmiechnęła, czytając co niektóre posty, ale jednym pytanie, trochę uwłaczającym mnie rozbroiła: "A ten Adam to ma w ogóle coś wspólnego z muzyką filmową? Gdyż jakoś się za bardzo na jej temat nie wypowiada"

Nie uwłaczając. Oczywiście wyjaśniłem jej, że Adam jest bardzo szanowanym i zacnym specjalistą od muzyki filmowej i zna się na niej jak mało kto, aby nie było. Nie uwłaczając :) :wink:
i specjalne wyróżnienie w kat. "promujemy inne strony":
Bucholc Krok pisze:A jaki problem? Można kasowac posty aż się sytuacja unormuje.. Zobacz jak jest na tym forum
http://www.e-numizmatyka.pl/phpBB2/
Oraz w kat. odkrycie roku:
Marek Łach pisze:Na ostatnie 10 wątków w tym dziale forum 8 ugina się pod offtopami :P
Oczywiście należy też pamiętać o klasykach nad klasykami czyli osławionych:

"Starajmy się zachować porządek na Forum" - by Adam Krysiński

oraz

""Anioły, Sherlock, Piraci, autyzm pełną gębą" - by Mystery Man

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#193 Post autor: Bucholc Krok » pn mar 08, 2010 19:07 pm

Adam Krysiński pisze:
Koper pisze:Trzeba by zrobić konkurs na najlepsze posty na Forum. :D Wawrzyniec miałby szansę nawet na całe podium. :D
oooo :idea: to jest myśl! nawet Bucholc by jej nie wymyślił!
Czyli moderator dalej promuje offtop. :lol: No pewnie, że bym tego nie wymyślił hehe..

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#194 Post autor: Adam » pn mar 08, 2010 19:09 pm

Koper jesteś wielki :D a zapomniałeś o nieśmiałym wyznaniu Blada że lubi murzynki :D
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#195 Post autor: Bucholc Krok » pn mar 08, 2010 19:10 pm

Koper pisze:Bucholc ostatnio to tylko jakieś żale i frustracje wylewa, że mu Babuch jako najbardziej zasłużonemu nie dał przywilejów moderatora. ;)
No, no.. to nie ja poleciałem w te pędy do Babucha po tę funkcję. :P
Koper pisze:i specjalne wyróżnienie w kat. "promujemy inne strony":
Bucholc Krok pisze:A jaki problem? Można kasowac posty aż się sytuacja unormuje.. Zobacz jak jest na tym forum
http://www.e-numizmatyka.pl/phpBB2/
To nie była promocja, tylko przykład, jak moderator powinien widzieć swoją funkcję. :)
Ostatnio zmieniony pn mar 08, 2010 19:13 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ