I czegoś takiego się obawiam.
*-wszelkie podobieństwo nicków użytych w przykładzie do istniejących na Forum jest zupełnie przypadkowe i bierze się z tego i owego.

Ale co się nie podoba? Zimmer czy nowy score?Koper pisze:Ale czy to takie dobre rozwiązanie? Przykład (abstrakcyjny) Wawrzyniec zakłada wątek o nowym score Zimmera. Adam się wpisuje i pisze, że mu się nie podoba i ogólnie jest do d...
Jeśli odpowiedź Adama dotyczy ścieżki to powinna zostać. Jeśli to kolejna wycieczka do Zimmera jako takiego to do kasacji.Wawrzyniec uważa, że trzeba to skasować, bo poglądy Adama nie są słuszne i nie pasują do jego wątku.
Jeśli dziekan robi offtopa to kasujesz post dziekana.A potem dziekan się wpisuje i choć generalnie robi offtopa, to Wawrzyniec nie ma nic przeciwko, bo dziekan się zgadza, że score Hansa jest fajny, więc mu Wawrzyniec wybacza offtopowanie.*
I czegoś takiego się obawiam.
Ale wyżej napisałeś, ze autor wątku decyduje co jest offtopem, więc się zdecyduj na jakąś wersję.Bucholc Krok pisze:Jeśli odpowiedź Adama dotyczy ścieżki to powinna zostać. Jeśli to kolejna wycieczka do Zimmera jako takiego to do kasacji.![]()
No to pisałem, że jest problem.. bo z jednej strony offtopy będą automatycznie kasowane skoro temat będzie wolny od offtopów, a z drugiej ma autor wątku zgłaszać..Koper pisze:Ale wyżej napisałeś, ze autor wątku decyduje co jest offtopem, więc się zdecyduj na jakąś wersję.
Pierwszy raz od dawna się z Tobą zgadzam.Adam Krysiński pisze:Panowie gadacie 3 po 3 a Koper i tak nic kasować nie będzie tylko będzie ładował sam offtopy dalej
Wawrzyniec pisze:Ej, to jest bardzo dobry pomysł, który dobitnie pokazuje, że Anakin Skywalker jest wybrańcem i doskonale ucina spekulacje nad możliwością, że niby ojciec Anakina, a dziadek Luke'a też był posiadał Moc.
Wawrzyniec pisze:Wy tutaj się wszyscy śmiejecie, cieszycie, a według mnie Babuch zasłużył na jakieś godniejsze zakończenie kariery. I teraz jest mi go żal i jest mi przykro, że poniekąd brałem w tym wszystkim udział i chciałbym za moje zachowanie najmocniej przeprosić, szczególnie zasłużonego moderatora i naprawdę wielkiego recenzenta Babucha.
no i klasyk:Adam Krysiński pisze:dobra Panowie, miłego weekendu offtopowania, ja już nie mam do Was siły..
i specjalne wyróżnienie w kat. "promujemy inne strony":Wawrzyniec pisze:A tak w ogóle to nie uwłaczając, ale moja młodsza siostra pozwoliła sobie na chwilę zaglądnąć na to zacne forum, parę razy się uśmiechnęła, czytając co niektóre posty, ale jednym pytanie, trochę uwłaczającym mnie rozbroiła: "A ten Adam to ma w ogóle coś wspólnego z muzyką filmową? Gdyż jakoś się za bardzo na jej temat nie wypowiada"
Nie uwłaczając. Oczywiście wyjaśniłem jej, że Adam jest bardzo szanowanym i zacnym specjalistą od muzyki filmowej i zna się na niej jak mało kto, aby nie było. Nie uwłaczając![]()
Oraz w kat. odkrycie roku:Bucholc Krok pisze:A jaki problem? Można kasowac posty aż się sytuacja unormuje.. Zobacz jak jest na tym forum
http://www.e-numizmatyka.pl/phpBB2/
Oczywiście należy też pamiętać o klasykach nad klasykami czyli osławionych:Marek Łach pisze:Na ostatnie 10 wątków w tym dziale forum 8 ugina się pod offtopami
Czyli moderator dalej promuje offtop.Adam Krysiński pisze:ooooKoper pisze:Trzeba by zrobić konkurs na najlepsze posty na Forum.Wawrzyniec miałby szansę nawet na całe podium.
to jest myśl! nawet Bucholc by jej nie wymyślił!
No, no.. to nie ja poleciałem w te pędy do Babucha po tę funkcję.Koper pisze:Bucholc ostatnio to tylko jakieś żale i frustracje wylewa, że mu Babuch jako najbardziej zasłużonemu nie dał przywilejów moderatora.
To nie była promocja, tylko przykład, jak moderator powinien widzieć swoją funkcję.Koper pisze:i specjalne wyróżnienie w kat. "promujemy inne strony":
Bucholc Krok pisze:A jaki problem? Można kasowac posty aż się sytuacja unormuje.. Zobacz jak jest na tym forum
http://www.e-numizmatyka.pl/phpBB2/