NAGRODY BRANŻOWE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: NAGRODY BRANŻOWE - ROK 2012
Przecież muzyka w "Life of Pi" jest przeciętna.
Takie tam pitu, pitu na etnicznych instrumentach. Dwie sceny dają radę muzycznie, a resztę to by można zamienić na byle co innego i nikt by nie zauważył różnicy. "Argo" i "Lincolna" przemilczę, bo to w ogóle mega faile w nominacjach. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Wreszcie jakiś sensowny pogląd na "Life of Pi"Koper pisze:Przecież muzyka w "Life of Pi" jest przeciętna.Takie tam pitu, pitu na etnicznych instrumentach. Dwie sceny dają radę muzycznie, a resztę to by można zamienić na byle co innego i nikt by nie zauważył różnicy.
- Wojteł
- John Williams
Koper pisze:Przecież muzyka w "Life of Pi" jest przeciętna.Takie tam pitu, pitu na etnicznych instrumentach. Dwie sceny dają radę muzycznie, a resztę to by można zamienić na byle co innego i nikt by nie zauważył różnicy. "Argo" i "Lincolna" przemilczę, bo to w ogóle mega faile w nominacjach.
prawda jest taka, że te trzy ścieżki mają największe szanse na oskara
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Oczywiście, Life of Pi to żadna wybitna ścieżka, czy to w filmie, czy na płycie, ale sprawuje się w obrazie po prostu ładnie i sto razy lepiej od Argo, a skoro nominacje są takie biedne, to kibicuję Dannie. Jedyną alternatywą jest Skyfall, z wygranej Newmana też się ucieszę. Marianelli nie ma szans - i tak fajnie, że go nominowali.Koper pisze:Przecież muzyka w "Life of Pi" jest przeciętna.Takie tam pitu, pitu na etnicznych instrumentach. Dwie sceny dają radę muzycznie, a resztę to by można zamienić na byle co innego i nikt by nie zauważył różnicy. "Argo" i "Lincolna" przemilczę, bo to w ogóle mega faile w nominacjach.
Dario M. z córką na gali GREAT British Film Reception w rezydencji konsula brytyjskiego w LA - 2 dni temu:

Danna z żoną Aparną na przedoskarowej gali The Wrap 2 dni temu:

Danna z żoną Aparną na przedoskarowej gali The Wrap 2 dni temu:

NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Kanał Pro7 już gotowy na nocną celebrację
W tej chwili leci film z jednym z najlepszych score'ów w karierze mojego ulubionego kompozytora, czyli Der seltsame Fall des Benjamin Button 
nie łatwiej właczyć ABC? na cholere Ci szwabski dubbing?
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Pro7 daje Oscary BEZ dubbingu i bez lektora/komentarza.
-
hp_gof
Nie mam ABC. A Oscary są transmitowane w oryginale. A Benjamina Buttona mam na Blu-rayu, więc w każdej chwili mogę sobie włączyć jakąkolwiek wersję językową sobie zażyczę: angielską, czeską, polską, węgierską, rosyjską albo ukraińską
Niestety nie jesteśmy w strefie zachodnio-europejskiej jeśli chodzi o wersje językowe
Poza tym nie oglądam w tej chwili Benjamina na Pro7, tylko śmiać mi się chciało, że jak włączyłem, to leciał akurat TEN film
Na zasadzie: otwierasz lodówkę, a tam Desplat 
niemiecka stacja prezentuje coś w oryginalehp_gof pisze:A Oscary są transmitowane w oryginale.
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Ja nie wiem Adam, gdzie Ty się uchowałeś. Chyba niebo Ci spadło na głowę
To już od kilku lat co roku przy okazji Oscarów trąbimy o tym cholernym ProSieben, że leci w oryginale, a do Ciebie nic nie trafia
I cały urok tego kanału polega na tym, że Oscary puszczają w oryginale, jest za darmo i jest bez problemu dostępny z satelity 
po prostu nie zawracam sobie łowy niemieckimi kanałami i kablówką, stad jak piszecie to nie rejestruję takich rzeczy w pamięci 
NO CD = NO SALE
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
nie mam telewizora, ani nie stać mnie na bilet do stanów , wiecie gdzie można obejrzeć gale na żywo ?
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
a po co na żywo? jutro obejrzysz sobie HDTV.1080p.x264 
NO CD = NO SALE
- Wojteł
- John Williams
Abonamentu za gugle nie zapłaciłeś?bladerunner22 pisze:nie mam telewizora, ani nie stać mnie na bilet do stanów , wiecie gdzie można obejrzeć gale na żywo ?
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara