HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
Re: HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
OK i ja nie mam nic do tego. ja tylko mówię jak tu Wawrzyniec płakał i błagał by to nie Zimmer robił score, a nagle mu się odmieniło po trailerze (i to badziewnym) 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A co mam dalej płakać, że robi ten score. Na początku miałem mocne obawy. Ale racjonalnie podszedłem do tematu przeanalizowałem wszystko i teraz jestem na tak. A w ogóle dobre TDKR potwierdziło mnie w przekonaniu, że Zimmer jest w stanie tym się zająć.
A wiadomo im więcej czasu i im bardziej się z tym oswajam, tym bardziej się cieszę. Przecież to zupełnie normalne.
A wiadomo im więcej czasu i im bardziej się z tym oswajam, tym bardziej się cieszę. Przecież to zupełnie normalne.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Bo wtedy jeszcze liczył, że Hans tego nie będzie robił, a jak już było pewne, że będzie to co miał robić, hejtować, bojkotować?Adam pisze:OK i ja nie mam nic do tego. ja tylko mówię jak tu Wawrzyniec płakał i błagał by to nie Zimmer robił score, a nagle mu się odmieniło po trailerze (i to badziewnym)

Wyczuwam gangnam style :]Paweł Stroiński pisze:I nie chciał się za to brać, póki Snyder mu nie powiedział, co chce zrobić z postacią.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nigdy nie myślałem, że będę się tak jarał Supermanem. Ale to nie jest Superman tylko Man of Steel i jak widać na załączonym obrazku, nie nosi majtek.

- Wojteł
- John Williams
jakby miał klatę jeszcze trochę większą, to by wyglądał jak deltoid 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To jakiś rodzaj robota z Doctora Who?
- Wojteł
- John Williams
Nie, to taki rodzaj trapeza, który się katowało w podstawówce
(nota bene moja wiedza z zakresu matematyki kończy się gdzieś właśnie na materiale z tej szkoły
)

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Deltoid.
OK, ja na to mówiłem latawiec, ale nigdy nie jest za późno na poznanie nowych słów. Przyda się do Scrabbli. 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ja to słowo miałem w gimnazjum. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Wawrzyniec nie uczęszczał do gimnazjum, geniusz z podstawówki przeskoczył do liceum od razu 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
To by wyjaśniało. Ale dałbym głowę, że w liceum to słowo to też podstawa. 

Fe.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dokładnie, tak było.kiedyśgrześ pisze:Wawrzyniec nie uczęszczał do gimnazjum, geniusz z podstawówki przeskoczył do liceum od razu

A zresztą ja jestem humanistą i przedmioty ścisłe nie były moją mocną stroną. Zresztą jestem fanbojem "Gwiezdnych wojen" co mnie też zobowiązuje, aby walić wszelkiego rodzaju matematyki, geometrie i prawa fizyki.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Humanista =/= człowiek słaby z matmy. Taki ostatnio zapanował trend, by mówić "ja nie jestem dobry z matmy, ja jestem humanista". Szkoda, że pierwotne znaczenie słowa "humanista" z nieznajomością przedmiotów ścisłych nie miał nic wspólnego.
Poza tym nie róbmy już z deltoidu wielkiej matematycznej sprawy - to podstawa, którą się dzisiaj ma w gimnazjum, czy w podstawówce. To tak jakby argumentować "nie czytałem Pana Tadeusza, bo ja jestem matematykiem".
Poza tym nie róbmy już z deltoidu wielkiej matematycznej sprawy - to podstawa, którą się dzisiaj ma w gimnazjum, czy w podstawówce. To tak jakby argumentować "nie czytałem Pana Tadeusza, bo ja jestem matematykiem".

Fe.
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Ta deprecjacja terminu humanista jest naprawdę denerwująca. Przecież większość osób, które nie mają głowy do przedmiotów ścisłych, tak samo nie mają głowy do (kolokwialnie rozumianej) humanistyki. I potem się okazuje, że ci samozwańczy humaniści nie potrafią czytać sztuki, oglądać kina artystycznego, ani słuchać ambitniejszej muzyki. Jak tak patrzę na ludzi przewijających się w moim otoczeniu, to humanistów z prawdziwego zdarzenia jest może z 5%.