(joke
Joe Kraemer - "Jack Reacher" (2012)
Re: Joe Kraemer - "Jack Reacher" (2012)
Udajmy, że to nie ja jestem Dziekanem, bo nie chce mi się zakładać kolejnego fejkowego konta
.
(joke
)
(joke
to nie dziekan - poznać idzie łatwo po stylu pisania i tamten nie używał polskich znaków lub używał je wyjątkowo rzadko.
NO CD = NO SALE
a nie wiem bladu coś pisał że siedzi albo mi się wydawało?
NO CD = NO SALE
-
Templar
Za trolling, teraz za to zamykają, nawet dożywocie jeśli trolluje się na rządowych fanpage'ach, a dziekan właśnie to zrobił 
Mr. Sikorsky działa ostro w tym temacie i nie popuszcza 
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Czy nie popuszcza, to trzeba by zapytać urologa

Werner Herzog pojawia się w 2-3 scenach i jest kręcony w półcieniach, stoi w mroku. Są zbliżenia na jego charakterystyczną twarz, przez chwilę pada światło na jego "diaboliczne" oblicze. Kwestie, które wypowiada brzmią dokładnie tak samo jak jego narracje w dokumentach. Gdy ktoś zna "Spotkania na końcu świata" czy "Jaskinie zapomnianych snów", to ta rola wygląda komicznie i parodystycznie do jego twórczości. Spokojny i filozoficzny głos Wernera Herzoga miał straszyć, ale tu mnie śmieszył. Teksty wypowiadane przez niego brzmią jak "prawdy objawione" i były czymś naturalnym, nie było w tym nic z czarnego charakteru. Herzog lepiej sprawdziłby się jakby stanął za kamerą, może dostalibyśmy świetne kino rozrywkowe w stylu "Złego porucznika" z Nicolasem Cagem. Muzyka świetnie wypada w sekwencji otwierającej (utwór pierwszy), dlatego to tak świetnie się tego słucha na płycie. Przez 10 minut mamy same napisy, panoramę miasta i oddech snajpera. Podooba mi się także wstawka etniczna w scenie z Iraku (utwór chyba nr 3).Wawrzyniec pisze:A jak Werner Herzog wypadł?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Southall, podobnie jak Broxton, też dał aż 3,5/5:
http://www.movie-wave.net/?p=3216#more-3216
Ja już trochę się ostudziłem i z oceną bym jednak ograniczył się do samej 3.
http://www.movie-wave.net/?p=3216#more-3216
Ja już trochę się ostudziłem i z oceną bym jednak ograniczył się do samej 3.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
premiera filmu w Korei Południowej - ten kitajec, jak widać po focie, ma już 9 zdjęcie z Tomem z różnych premier 

Ostatnio zmieniony pn sty 28, 2013 13:09 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Płn - to północna. Płd - to południowa. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
aa fakt, literówka sorry nie wiedziałem o co Ci chodzi 
NO CD = NO SALE
-
Templar
A ja tak to zobaczyłem i się zastanawiam WTF, w Korei Północnej takie akcje urządzają?