Stiw rządzi
SZACUN :D
Re: SZACUN :D
Stiw rządzi
NO CD = NO SALE
-
Templar
Niby fail, ale mi się ten wpis spodobał:
http://www.sport.pl/pilka/1,65041,13154 ... ibice.html
A kibice Realu już marzą o finale, niech się modlą, żeby na Barcelonę wcześniej nie trafili, bo inaczej Real w finale będą oglądać tylko w FIFIE na PS3
http://www.sport.pl/pilka/1,65041,13154 ... ibice.html
A kibice Realu już marzą o finale, niech się modlą, żeby na Barcelonę wcześniej nie trafili, bo inaczej Real w finale będą oglądać tylko w FIFIE na PS3
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Prawdę napisali a fanboje Realu jacy oburzeni. 100 punktów straty do Barcy, połowę tego do Atletico, niedługo ich Malaga wyprzedzi, a oni się plują, że nikt nie chce pokazywać tej zbieraniny. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pDTQuSP80s
Myślę, że to innowacyjność i eksperymentatorstwo na miarę Jerry'ego Goldsmitha!
Poza tym, okazuje się, że każdy ma szansę na karierę muzyczną
Myślę, że to innowacyjność i eksperymentatorstwo na miarę Jerry'ego Goldsmitha!
Poza tym, okazuje się, że każdy ma szansę na karierę muzyczną
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No to ja nie mam warunków fizycznych na karierę muzyczną 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Wiesz, zawsze możesz znaleźć kogoś, kto chętnie pogra na Twym flecie. A z uwagi na twoją skłonności do pań z pewnych branży, niewykluczone, że za koncert słono zapłacisz. Ewentualnie dostaniesz wynagrodzenie, ale pod warunkiem, że zostanie on publicznie udostępniony
a poza tym

a poza tym

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Althazaan kupił nowe kolumny? 
- Wojteł
- John Williams
- Wojteł
- John Williams
Już mi Paweł podsuwał pomysł, żebym jakiś mały znany score tak zrecenzowal 
- Wojteł
- John Williams
Hm, ale to by trzeba było uważać - raz, że gwarą śląską raczej nie władam, więc musiałbym posiedzieć nad tłumaczeniem, dwa, że Ślązacy zarzucają sobie nawzajem, ze nie są prawdziwymi Ślązakami, bo używają różnych odmian gwary
Przypomina mi się sytuacja, jak na pierwszym roku studiów grupa była podzielona między tych, którzy na końcu wyrazu umieszczali "ch" ("pojechałech - większa częśc grupy) przeciwko typowi, który na końcu umieszał "k" ("pojechałek" - został nazwany nienormalnym i i pojebanym. Stwierdziłem, że ja z moim polskim "m" na końcu byłbym dla nich szczytem abstrakcji
)
Więc jeśli użyję jednego słowa nie tak, albo odmiany z większością czechizmów niż naleciałości z niemieckiego (lub odwrotnie)
grozi nam zmasowany hejt hanysów wyzywających nas (zwłaszcza recenzującego) od peruńskich goroli z sosnowca
Poza tym, jaki score tak zrecenzować? Wydają cos z filmów Kutza?
Przypomina mi się sytuacja, jak na pierwszym roku studiów grupa była podzielona między tych, którzy na końcu wyrazu umieszczali "ch" ("pojechałech - większa częśc grupy) przeciwko typowi, który na końcu umieszał "k" ("pojechałek" - został nazwany nienormalnym i i pojebanym. Stwierdziłem, że ja z moim polskim "m" na końcu byłbym dla nich szczytem abstrakcji
Więc jeśli użyję jednego słowa nie tak, albo odmiany z większością czechizmów niż naleciałości z niemieckiego (lub odwrotnie)
grozi nam zmasowany hejt hanysów wyzywających nas (zwłaszcza recenzującego) od peruńskich goroli z sosnowca
Poza tym, jaki score tak zrecenzować? Wydają cos z filmów Kutza?
Ostatnio zmieniony śr sty 09, 2013 18:57 pm przez Wojteł, łącznie zmieniany 1 raz.