Jak rzyć, panie premierze?

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

Re: Jak rzyć, panie premierze?

#451 Post autor: Adam » pn sty 07, 2013 21:30 pm

i znów Onet główną ustawia pod fana Wojtka - http://vod.pl/rozmowy-w-toku-po-co-tale ... .html#play
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#452 Post autor: Koper » pn sty 07, 2013 22:11 pm

Wojtek to ma pecha. W złych czasach się urodził. Inkwizycji nie ma, czarownic nie palą... pozostaje chyba przejść na islam i kamieniować dziwki! ;) :D
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#453 Post autor: Wojteł » pn sty 07, 2013 22:26 pm

No, Koper to ma dogodniej - wystarczy wejść do netu na pierwszy lepszy serwis rozrywkowy typu joemonster, a tu zaś stawiają w/w panie na piedestale. Np. idolkę Kopra

Obrazek
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#454 Post autor: Koper » pn sty 07, 2013 22:33 pm

No trochę dogodniej niż Ty, aczkolwiek są kraje i kultury, w których miałbym dogodniej. :P

A ten obrazek to śmieszny miał być? Ja tam po ruchaniu głodny nie bywam, ale różni ludzie, różne potrzeby. Może kobiety inaczej mają. Nie widzę powodu do robienia z tego gifów. :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#455 Post autor: Wojteł » pn sty 07, 2013 22:35 pm

nie wiem, jaki cel przyświecał autorowi, poza gloryfikacją tej pani i uprawianego przez nią zawodu - nic innego nie przychodzi mi do głowy, a od autora się już chyba nie dowiemy. Faktem jest, że ostatnim czasem nie można pogody na necie sprawdzić, żeby się na sashę nie natknąć :roll:

Poza tym czemu zakładasz, że jest głodna? Ja nie jestem pewien, czy Sandwich odnosi się tutaj do żywności.

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#456 Post autor: Koper » pn sty 07, 2013 22:39 pm

Ja nie mam żadnych skojarzeń, czego metaforą mogłaby być owa kanapka, ale jak Ty masz jakieś to może większy z Ciebie zboczeniec, jak ze mnie. ;)

BTW: Nie widzę w tym gifie niczego gloryfikującego, no ale każdy widzi, to co chce widzieć Wojciechu. :P

BTW nr 2: Łazisz po jakiś Dżomonstrach i potem masz problem, że wszędzie Sasha... Lepiej byś jakieś książki poczytał, tam się trudniej na nią natknąć. :P

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#457 Post autor: Wojteł » pn sty 07, 2013 22:45 pm

Koper pisze:Ja nie mam żadnych skojarzeń, czego metaforą mogłaby być owa kanapka, ale jak Ty masz jakieś to może większy z Ciebie zboczeniec, jak ze mnie. ;)
Biorąc pod uwagę czym ona się zajmuje, o skojarzenie nietrudno. Powiedziałbym, że jest wręcz logiczne.
Koper pisze:BTW: Nie widzę w tym gifie niczego gloryfikującego, no ale każdy widzi, to co chce widzieć Wojciechu. :P
Sam fakt robienia gifa, który jak sam stwierdziłeś, nie jest zabawny, ani nie pokazuje niczego niezwykłego i ciekawego i służy tylko temu, żeby powpychać Sashę na 5 portali satyrycznych, jest niejako jej promowanie i/lub gloryfikacją
Koper pisze:BTW nr 2: Łazisz po jakiś Dżomonstrach i potem masz problem, że wszędzie Sasha... Lepiej byś jakieś książki poczytał, tam się trudniej na nią natknąć. :P

Skąd wiesz, że nie czytam? A na internety raz na jakiś czas trzeba wejść, choćby po to, żeby pocztę sprawdzić albo przeczytać, co tam w wielkim świecie. A że nawet na onecie są newsy pokroju "sasha grey w polsce", to co się dziwić, że jest wszędzie w internecie? A na strony satyryczne wchodzę, bo widzę, co się dzieje na naszym starym, dobrym forum, ogarnia mnie wtedy smutek, nostalgia, taka swoista apatia i tęsknota za ojczyną, powiedziałbym ( :wink: :P ) i muszę jakoś odreagować i wchodzę na dżomonstry. A tam Sasha i wtedy mi jeszcze gorzej :( :P

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#458 Post autor: Adam » wt sty 08, 2013 08:44 am

Wojtek pisze:Biorąc pod uwagę czym ona się zajmuje, o skojarzenie nietrudno.
nie chce mi się tego pisać po raz kolejny więc ostatni raz Ci przypomnę- Sasha od prawie 3 lat nie ma już nic wspólnego z tym biznesem. od 3 lat zajmuje ją tylko muzyka i PETA.
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#459 Post autor: Wojteł » wt sty 08, 2013 15:15 pm

Adam pisze:
Wojtek pisze:Biorąc pod uwagę czym ona się zajmuje, o skojarzenie nietrudno.
nie chce mi się tego pisać po raz kolejny więc ostatni raz Ci przypomnę- Sasha od prawie 3 lat nie ma już nic wspólnego z tym biznesem. od 3 lat zajmuje ją tylko muzyka i PETA.

Ok, to teraz wyjdź na ulicę i spytaj kogoś, czy zna Sashę Grey. Jeśli potwierdzi, to spytaj skąd. Potem spytaj jeszcze paru i powiedz mi, czy liczba osób, która skojarzy ją z muzyką wyniesie więcej niż 1 %

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#460 Post autor: Wawrzyniec » wt sty 08, 2013 15:28 pm

Wojtek pisze:Faktem jest, że ostatnim czasem nie można pogody na necie sprawdzić, żeby się na sashę nie natknąć :roll:
Ja tam oglądam pogodę i jakoś tam Sashy nie ma:

http://www.dailymotion.com/video/xg0ghf ... OwsBHdhctc

Ktoś natrafił na takie zapowiedzi w Polsce?
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#461 Post autor: Wojteł » wt sty 08, 2013 15:31 pm

Nie, i całkiem dobrze - ja bym nie chciał, żeby podczas prognozy pogody rozbierał się Zubilewicz, Kret czy inny taki :P

No, chyba, że byłaby to prognoza z Paulina Sykut :P

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#462 Post autor: Koper » wt sty 08, 2013 19:23 pm

Wojtek pisze:Skąd wiesz, że nie czytam?
Nie wiem, ale tym się nie chwalisz. :P
Wojtek pisze:A na internety raz na jakiś czas trzeba wejść, choćby po to, żeby pocztę sprawdzić albo przeczytać, co tam w wielkim świecie. A że nawet na onecie są newsy pokroju "sasha grey w polsce", to co się dziwić, że jest wszędzie w internecie? A na strony satyryczne wchodzę, bo widzę, co się dzieje na naszym starym, dobrym forum, ogarnia mnie wtedy smutek, nostalgia, taka swoista apatia i tęsknota za ojczyną, powiedziałbym ( :wink: :P ) i muszę jakoś odreagować i wchodzę na dżomonstry. A tam Sasha i wtedy mi jeszcze gorzej :( :P
Najśmieszniejsze, że ja o Sashy dobrze zacząłem słyszeć dopiero gdy pewne grupy, nazwijmy to "wojtków", zaczęły mocno protestować przeciwko jej udziałowi w akcji czytania dzieciom.
Ale to tak samo jak z jej obecnością na forum - najwięcej to Ty ją tu wrzucasz i to przy byle okazji. :D

PS: Jak Ci gorzej widząc Sashę, to zawsze możesz pooglądać takie obrazki. Pewnie Ci lepiej będzie:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

bon apetit :P
Wojtek pisze:Biorąc pod uwagę czym ona się zajmuje, o skojarzenie nietrudno. Powiedziałbym, że jest wręcz logiczne.
Skojarzenie z czym?
To wytłumacz mi o co chodzi z tą "kanapką"?

Templar

#463 Post autor: Templar » wt sty 08, 2013 19:31 pm

Kanapka, czyli podwójna penetracja :P

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#464 Post autor: Wojteł » wt sty 08, 2013 19:38 pm

No i co ja mam wchodzić na to forum, jak tu sami wielbiciele kurew i lemingi? :| (w sumie to taki trochę pleonazm mi wyszedł, ale mniejsza o to)

Templar

#465 Post autor: Templar » wt sty 08, 2013 19:40 pm

No jak już stwierdziliśmy w innym temacie, to forum się skończyło, trza usunąć w cholerę, tylko wszyscy admini i modzi też się skończyli i nie ma jak tego zrobić :(

ODPOWIEDZ