Jak rzyć, panie premierze?
Re: Jak rzyć, panie premierze?
i znów Onet główną ustawia pod fana Wojtka - http://vod.pl/rozmowy-w-toku-po-co-tale ... .html#play
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wojtek to ma pecha. W złych czasach się urodził. Inkwizycji nie ma, czarownic nie palą... pozostaje chyba przejść na islam i kamieniować dziwki!

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
No, Koper to ma dogodniej - wystarczy wejść do netu na pierwszy lepszy serwis rozrywkowy typu joemonster, a tu zaś stawiają w/w panie na piedestale. Np. idolkę Kopra

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No trochę dogodniej niż Ty, aczkolwiek są kraje i kultury, w których miałbym dogodniej. 
A ten obrazek to śmieszny miał być? Ja tam po ruchaniu głodny nie bywam, ale różni ludzie, różne potrzeby. Może kobiety inaczej mają. Nie widzę powodu do robienia z tego gifów.

A ten obrazek to śmieszny miał być? Ja tam po ruchaniu głodny nie bywam, ale różni ludzie, różne potrzeby. Może kobiety inaczej mają. Nie widzę powodu do robienia z tego gifów.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
nie wiem, jaki cel przyświecał autorowi, poza gloryfikacją tej pani i uprawianego przez nią zawodu - nic innego nie przychodzi mi do głowy, a od autora się już chyba nie dowiemy. Faktem jest, że ostatnim czasem nie można pogody na necie sprawdzić, żeby się na sashę nie natknąć
Poza tym czemu zakładasz, że jest głodna? Ja nie jestem pewien, czy Sandwich odnosi się tutaj do żywności.

Poza tym czemu zakładasz, że jest głodna? Ja nie jestem pewien, czy Sandwich odnosi się tutaj do żywności.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ja nie mam żadnych skojarzeń, czego metaforą mogłaby być owa kanapka, ale jak Ty masz jakieś to może większy z Ciebie zboczeniec, jak ze mnie. 
BTW: Nie widzę w tym gifie niczego gloryfikującego, no ale każdy widzi, to co chce widzieć Wojciechu.
BTW nr 2: Łazisz po jakiś Dżomonstrach i potem masz problem, że wszędzie Sasha... Lepiej byś jakieś książki poczytał, tam się trudniej na nią natknąć.

BTW: Nie widzę w tym gifie niczego gloryfikującego, no ale każdy widzi, to co chce widzieć Wojciechu.

BTW nr 2: Łazisz po jakiś Dżomonstrach i potem masz problem, że wszędzie Sasha... Lepiej byś jakieś książki poczytał, tam się trudniej na nią natknąć.

- Wojteł
- John Williams
Biorąc pod uwagę czym ona się zajmuje, o skojarzenie nietrudno. Powiedziałbym, że jest wręcz logiczne.Koper pisze:Ja nie mam żadnych skojarzeń, czego metaforą mogłaby być owa kanapka, ale jak Ty masz jakieś to może większy z Ciebie zboczeniec, jak ze mnie.
Sam fakt robienia gifa, który jak sam stwierdziłeś, nie jest zabawny, ani nie pokazuje niczego niezwykłego i ciekawego i służy tylko temu, żeby powpychać Sashę na 5 portali satyrycznych, jest niejako jej promowanie i/lub gloryfikacjąKoper pisze:BTW: Nie widzę w tym gifie niczego gloryfikującego, no ale każdy widzi, to co chce widzieć Wojciechu.
Koper pisze:BTW nr 2: Łazisz po jakiś Dżomonstrach i potem masz problem, że wszędzie Sasha... Lepiej byś jakieś książki poczytał, tam się trudniej na nią natknąć.
Skąd wiesz, że nie czytam? A na internety raz na jakiś czas trzeba wejść, choćby po to, żeby pocztę sprawdzić albo przeczytać, co tam w wielkim świecie. A że nawet na onecie są newsy pokroju "sasha grey w polsce", to co się dziwić, że jest wszędzie w internecie? A na strony satyryczne wchodzę, bo widzę, co się dzieje na naszym starym, dobrym forum, ogarnia mnie wtedy smutek, nostalgia, taka swoista apatia i tęsknota za ojczyną, powiedziałbym (

nie chce mi się tego pisać po raz kolejny więc ostatni raz Ci przypomnę- Sasha od prawie 3 lat nie ma już nic wspólnego z tym biznesem. od 3 lat zajmuje ją tylko muzyka i PETA.Wojtek pisze:Biorąc pod uwagę czym ona się zajmuje, o skojarzenie nietrudno.
#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Adam pisze:nie chce mi się tego pisać po raz kolejny więc ostatni raz Ci przypomnę- Sasha od prawie 3 lat nie ma już nic wspólnego z tym biznesem. od 3 lat zajmuje ją tylko muzyka i PETA.Wojtek pisze:Biorąc pod uwagę czym ona się zajmuje, o skojarzenie nietrudno.
Ok, to teraz wyjdź na ulicę i spytaj kogoś, czy zna Sashę Grey. Jeśli potwierdzi, to spytaj skąd. Potem spytaj jeszcze paru i powiedz mi, czy liczba osób, która skojarzy ją z muzyką wyniesie więcej niż 1 %
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja tam oglądam pogodę i jakoś tam Sashy nie ma:Wojtek pisze:Faktem jest, że ostatnim czasem nie można pogody na necie sprawdzić, żeby się na sashę nie natknąć![]()
http://www.dailymotion.com/video/xg0ghf ... OwsBHdhctc
Ktoś natrafił na takie zapowiedzi w Polsce?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Nie, i całkiem dobrze - ja bym nie chciał, żeby podczas prognozy pogody rozbierał się Zubilewicz, Kret czy inny taki
No, chyba, że byłaby to prognoza z Paulina Sykut

No, chyba, że byłaby to prognoza z Paulina Sykut

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie wiem, ale tym się nie chwalisz.Wojtek pisze:Skąd wiesz, że nie czytam?

Najśmieszniejsze, że ja o Sashy dobrze zacząłem słyszeć dopiero gdy pewne grupy, nazwijmy to "wojtków", zaczęły mocno protestować przeciwko jej udziałowi w akcji czytania dzieciom.Wojtek pisze:A na internety raz na jakiś czas trzeba wejść, choćby po to, żeby pocztę sprawdzić albo przeczytać, co tam w wielkim świecie. A że nawet na onecie są newsy pokroju "sasha grey w polsce", to co się dziwić, że jest wszędzie w internecie? A na strony satyryczne wchodzę, bo widzę, co się dzieje na naszym starym, dobrym forum, ogarnia mnie wtedy smutek, nostalgia, taka swoista apatia i tęsknota za ojczyną, powiedziałbym (![]()
) i muszę jakoś odreagować i wchodzę na dżomonstry. A tam Sasha i wtedy mi jeszcze gorzej
![]()
Ale to tak samo jak z jej obecnością na forum - najwięcej to Ty ją tu wrzucasz i to przy byle okazji.

PS: Jak Ci gorzej widząc Sashę, to zawsze możesz pooglądać takie obrazki. Pewnie Ci lepiej będzie:

bon apetit

Skojarzenie z czym?Wojtek pisze:Biorąc pod uwagę czym ona się zajmuje, o skojarzenie nietrudno. Powiedziałbym, że jest wręcz logiczne.
To wytłumacz mi o co chodzi z tą "kanapką"?
- Wojteł
- John Williams
No i co ja mam wchodzić na to forum, jak tu sami wielbiciele kurew i lemingi?
(w sumie to taki trochę pleonazm mi wyszedł, ale mniejsza o to)

No jak już stwierdziliśmy w innym temacie, to forum się skończyło, trza usunąć w cholerę, tylko wszyscy admini i modzi też się skończyli i nie ma jak tego zrobić