Widać moja kampania promocyjna robi swoje.

Biorąc pod uwagę fakt, że masz wsparcie w Tomku i Babuchu, to nominacja (a nawet dwie) niemal pewna.Wawrzyniec pisze:Mój poważny kandydat w tegorocznych Filmmuzach.
No przecież nie będę na Sinister głosował...Wawrzyniec pisze:A po za tym Koper zamiast się śmiać, to radziłbym Ci się poważnie zastanowić na co masz głosować? Gdyż znając Twój negatywny stosunek do współczesnej muzyki filmowej, to ciężko będzie chyba Ci coś znaleźć do nominacji?![]()
Dla mnie film słaby - za bardzo rozciągnięty. Pierwsza połowa/ jedna trzecia strasznie się wlecze a druga to całkiem przyzwoita akcja i efekty; nieudolnie próbująca robić z tego filmu jakiś traktat filozoficzny + fajny pomysł, że Ci sami aktorzy, którzy grają różne role w różnych czasach. 4/10.Koper pisze: PS: Obejrzałem "Cloud Atlas". Cycki były (i to żółte), więc moja ocena filmu jest pozytywna.
Ha, ha. Cały szkopuł w tym, że ja nie wiem na co Ty mógłbyś w ogóle zagłosować.Koper pisze:No przecież nie będę na Sinister głosował...Wawrzyniec pisze:A po za tym Koper zamiast się śmiać, to radziłbym Ci się poważnie zastanowić na co masz głosować? Gdyż znając Twój negatywny stosunek do współczesnej muzyki filmowej, to ciężko będzie chyba Ci coś znaleźć do nominacji?![]()
PS: Obejrzałem "Cloud Atlas". Cycki były (i to żółte), więc moja ocena filmu jest pozytywna.
Coś dla CiebieKoper pisze:PS: Obejrzałem "Cloud Atlas". Cycki były (i to żółte), więc moja ocena filmu jest pozytywna.
A skąd koncepcja, że nie zagłosuję na Cloud Atlas?Wawrzyniec pisze:Ha, ha. Cały szkopuł w tym, że ja nie wiem na co Ty mógłbyś w ogóle zagłosować.Ale skoro "Cloud Atlas" Ci się spodobało, to może na soundtrack oddasz jakiś głos?