A co do M83, Kosinski w czasie tworzenia scenariusza słuchał ich cały czas i uznał, że będą idealnie nadawali się do jego filmu, także myślę, że będzie dobrze

problem w tym że on NIE musi udawać 20-latka bo nim dalej jestTomek pisze:PS. Można się cieszyć, ale przeszkadza mi jedna rzecz - Cruise. Raz, to co prezentuje ze sobą jako osoba, 2 - wychuchany 50-latek, który ponownie będzie udawać 20-latka.
oj tam, agentem z MI tu nie będzie, Lestatem też nieIleż można i ile to będzie jeszcze trwało lat? To stanowi o jego sztuczności - w jakim filmie się nie pojawi - gra tą samą osobę.
Naprawdę oglądając filmy z Tomem Cruisem, mówisz: "O nie to ten Scjentolog!" i rzucasz colą w ekran? Ja się staram te rzeczy oddzielać. Zwłaszcza, że Tom Cruise zagrał w wielu dobrych i świetnych filmach. I np.takie M:I 4 mi się bardzo dobrze oglądało.Tomek pisze:PS. Można się cieszyć, ale przeszkadza mi jedna rzecz - Cruise. Raz, to co prezentuje ze sobą jako osoba
Tak, tym bardziej, że po M:I 4 Cruise jest teraz na fali, kuje żelazo póki gorące i ma wiele ciekawych projektów.Wawrzyniec pisze:Naprawdę oglądając filmy z Tomem Cruisem, mówisz: "O nie to ten Scjentolog!" i rzucasz colą w ekran? Ja się staram te rzeczy oddzielać. Zwłaszcza, że Tom Cruise zagrał w wielu dobrych i świetnych filmach. I np.takie M:I 4 mi się bardzo dobrze oglądało.
W internecie już jest zwiastun:Templar pisze:Oblivion to jeden z bardziej oczekiwanych przeze mnie filmów w przyszłym roku, znowu szykuje się audiowizualna uczta jak w TRONieA pierwszy zwiastun ma już być puszczany przed Hobbitem za tydzień
The filmmaker notes that Daft Punk created plenty of tracks that Kosinski didn’t use in Legacy, so they’ve already got a leg-up on the music for the sequel:
“Remember, there are a lot of tracks that they created that I still have that I wasn’t able to fit into TRON: Legacy. So we’ve already got a head start on some great tracks for the future, which I’m really excited about. Like I said, they would be my first call.”
...My gold record was delivered to me on the Oblivion set; it was in my trailer one day. Disney sent it over, Sean Bailey sent it with a very nice note that it sold whatever gold is, that must be a million copies I guess? And it was the highest selling soundtrack since the last Star Wars, The Revenge of the Sith. So that’s the highest soundtrack in seven years, or whatever that is. Like I said, that was a really wonderful thing; it was everything we wanted it to be.