no to czekamy na recenzjeWojtek pisze:I nie oglądałem tylko dla beki - postawiłem sobie za cel zrecenzowanie muzyki do wszystkich części![]()
The Twilight Saga. Breaking Dawn. Part 1-2 - Carter Burwell
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: The Twilight Saga. Breaking Dawn. Part 1-2 - Carter Burw
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Co za poświęcenie dla idei filmmusic.plKoper pisze:no to czekamy na recenzjeWojtek pisze:I nie oglądałem tylko dla beki - postawiłem sobie za cel zrecenzowanie muzyki do wszystkich części![]()

#WinaHansa #IStandByDaenerys
No lepiej mi się te 5 Twilightów oglądało, niż np. Cosmopolis 

- Wojteł
- John Williams
Przecież ja żartowałemWawrzyniec pisze:Co za poświęcenie dla idei filmmusic.plKoper pisze:no to czekamy na recenzjeWojtek pisze:I nie oglądałem tylko dla beki - postawiłem sobie za cel zrecenzowanie muzyki do wszystkich części![]()
Aż mi się serce z rozpaczy i podziwu łamie.
![]()

No ale jak nie będzie chętnych, to może kiedyś to zrobię. Na razie tutaj zbyt wiele dobrych scorów pozostaje bez recki, żeby się takimi koszmarkami zajmować

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Recenzowanie koszmarków to sama przyjemność, szczególnie jak się dopiero zaczyna z recenzjami. Zdecydowanie łatwiej coś zjechać niż pochwalić.
No, ale recenzję Breaking Dawn, obu części to mógłby ktoś zrobić 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Do tego trzeba film obejrzeć. A to chyba największy problem ze zrecenzowaniem tych soundtracków. 

Ostatnia część jest spoko, najlepsza z całej serii, ale na ripa to se poczekacie pewnie do lutego, a czwórka to jak jedynka, na drugim miejscu bym je dał, najgorsza to była dwójka i trójka, takie nudy i pierdoły, że aż żal dupę ściska 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tak?Templar pisze:Ostatnia część jest spoko, najlepsza z całej serii

Akurat o efektach mówiłem, tu nie chodzi o to, że są beznadziejne, bo np. wilkołaki są zajebiście zrobione, tak w sumie to chyba nawet mała Renesmee na początku to też było CGI, problemem natomiast jest to skakanie wampirów i ich zabijanie poprzez odrywanie głów, które wygląda jak odczepianie głowy od lalki, żadnej krwi, tak cyk i odczepiona, kretyńsko to wygląda, ale to widać, takie wykonanie zamierzone było, nie chcieli chyba nastolatkom krwi pokazywać 
A film jest ogólnie spoko, nawet na Filmwebie wielu hejterom się podoba, no i całkiem wysoka ocena tam jest

A film jest ogólnie spoko, nawet na Filmwebie wielu hejterom się podoba, no i całkiem wysoka ocena tam jest

Broxton nie traci czasu
- http://moviemusicuk.us/2012/11/28/break ... r-burwell/

#FUCKVINYL
Coś Broxton ostatnio zachowawczo i miarodajnieAdam pisze:Broxton nie traci czasu- http://moviemusicuk.us/2012/11/28/break ... r-burwell/

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Widziałem ten film, wcale muzyka nie jest taka porywająca jak ją tu Templar przedstawia, z drugiej strony to nie są klimaty Cartera, w sumie i tak sobie lepiej radzi niż wiadome lamy 

O kurka, dopiero teraz zauważyłem, że Desplat został wspomniany w scorze Burwella <3
Burwell naprawdę fajny zrobił medley Bella's Lullaby z New Moon
I jeszcze Shore'a dorzucił. Jest power! Muszę sobie w końcu cały score zapuścić, tyle zaległości, a już się sezon nagród zbliża 
Burwell naprawdę fajny zrobił medley Bella's Lullaby z New Moon