Właśnie. Z reguły po 22 już wszyscy szli kimać (czy co tam innego), a tu takie coś... Fiu fiu...Mystery Man pisze:Patrzę, a cóż to za tłumy o tej porze na forum, teraz widzę
3. Festiwal Muzyki Filmowej w Krakowie
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
W razie czego mam tam pewne dojścia w związku z ''konkretnym'' festiwalem,więc w razie czego możesz liczyc,że przy mnie poczujesz sie tam w Krakowie podczas festiwalu jak prawdziwa gwiazda Hollywood Smile
Oj dziekanie:).Na takim festiwalu i z takimi osobami,a przede wszystkim słuchając takiej muzyki czuję się jak gwiazda.A ponieważ kompozytorzy są zazwyczaj bardzo mili i przyjacielscy więc atmosfera jest na szóstkę:)
Oj dziekanie:).Na takim festiwalu i z takimi osobami,a przede wszystkim słuchając takiej muzyki czuję się jak gwiazda.A ponieważ kompozytorzy są zazwyczaj bardzo mili i przyjacielscy więc atmosfera jest na szóstkę:)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale dziekan chyba o innym festiwalu mówił. Jedyny festiwal do jakiego on ma dojścia to Festiwal Akcesoriów Erotycznych. Nawet występował w nim jako model.ewelina pisze:Oj dziekanie:).Na takim festiwalu i z takimi osobami,a przede wszystkim słuchając takiej muzyki czuję się jak gwiazda.A ponieważ kompozytorzy są zazwyczaj bardzo mili i przyjacielscy więc atmosfera jest na szóstkę:)
A akademiki macie koedukacyjne?dziekan pisze:Wyższa Szkoła Utraconego Dziewictwa Smile
Bez obaw.Żadnych praktyk nie prowadze.. Smile
Znaczy mógłbym,ale nic na siłe.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dopiero zauważyłem:
"ewelina napisał:"
Ale my mamy szowinistyczne forum. Ewelina, ja na Twoim miejscu bym podał moderatora do sądu.
Hmm... Co by się wtedy stało. Pomyślmy...
Moderator płaci Ci gigantyczne odszkodowanie za straty moralne. Stajesz się bogata. Dziekan się z Tobą żeni dla pieniędzy i nie dość, że starcza mu na spłatę długów Bucholcowi, to jeszcze odpala mi 10% za to, że podsunąłem Ci ten pomysł z pozwem...
Taaak, stanowczo pozwij moderatora Wudarskiego.
"ewelina napisał:"
Ale my mamy szowinistyczne forum. Ewelina, ja na Twoim miejscu bym podał moderatora do sądu.
Hmm... Co by się wtedy stało. Pomyślmy...
Moderator płaci Ci gigantyczne odszkodowanie za straty moralne. Stajesz się bogata. Dziekan się z Tobą żeni dla pieniędzy i nie dość, że starcza mu na spłatę długów Bucholcowi, to jeszcze odpala mi 10% za to, że podsunąłem Ci ten pomysł z pozwem...
Taaak, stanowczo pozwij moderatora Wudarskiego.
-
bladerunner
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Świetny pomysł, tylko poczekajcie z pozwem aż dociągnę do 10tys. postów. Ostatecznie do 5tys.Koper pisze:Taaak, stanowczo pozwij moderatora Wudarskiego.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy