3. Festiwal Muzyki Filmowej w Krakowie

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Althazan
+ Georges Delerue +

#91 Post autor: Althazan » sob lut 27, 2010 23:58 pm

Mystery Man pisze:Patrzę, a cóż to za tłumy o tej porze na forum, teraz widzę :D
Właśnie. Z reguły po 22 już wszyscy szli kimać (czy co tam innego), a tu takie coś... Fiu fiu... :o

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#92 Post autor: Koper » sob lut 27, 2010 23:59 pm

To te medale w Vancouver tak działają... :)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#93 Post autor: Bucholc Krok » ndz lut 28, 2010 00:00 am

Mnie to tylko Steiner trzyma, bo normalnie to bym już dawno wykitował.. :)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
ewelina
Michał Lorenc

#94 Post autor: ewelina » ndz lut 28, 2010 00:01 am

A ja się zawsze zastanawiałam czemu zdaję dopiero w 2. terminie.Oj głupia Ewelinka:).Całe szczęście ,że kariera studencka się kończy więc już nie muszę się uganiać za dziekanem.A trzyma nas tutaj słuchanie wieści z igrzysk-Jusyna Kowalczyk 1:P

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#95 Post autor: Koper » ndz lut 28, 2010 00:04 am

Jak to "głupia ewelinka", coś tam o inteligencji niezwykłej było wcześniej... ;)

Widzisz, dziekan, spóźniłeś się o parę lat. Poza tym Ewelina pewnie nie studiuje w tej Twojej Wyższej Szkole Naprawy Pilotów od Telewizora czy gdzie Ty tam urzędujesz... ;)

Awatar użytkownika
ewelina
Michał Lorenc

#96 Post autor: ewelina » ndz lut 28, 2010 00:05 am

W razie czego mam tam pewne dojścia w związku z ''konkretnym'' festiwalem,więc w razie czego możesz liczyc,że przy mnie poczujesz sie tam w Krakowie podczas festiwalu jak prawdziwa gwiazda Hollywood Smile

Oj dziekanie:).Na takim festiwalu i z takimi osobami,a przede wszystkim słuchając takiej muzyki czuję się jak gwiazda.A ponieważ kompozytorzy są zazwyczaj bardzo mili i przyjacielscy więc atmosfera jest na szóstkę:)

Awatar użytkownika
ewelina
Michał Lorenc

#97 Post autor: ewelina » ndz lut 28, 2010 00:09 am

dziekan pisze:Wyższa Szkoła Utraconego Dziewictwa :)
Bez obaw.Żadnych praktyk nie prowadze.. :)
Znaczy mógłbym,ale nic na siłe.
A ja myślałam,że tego nie trzeba się uczyć:)...uwodzenia oczywiście.a co do inteligencji,to oczywiście podtrzymuję.Tylko głupia pod względem nie bycia cwaniakiem na studiach.

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#98 Post autor: Koper » ndz lut 28, 2010 00:10 am

ewelina pisze:Oj dziekanie:).Na takim festiwalu i z takimi osobami,a przede wszystkim słuchając takiej muzyki czuję się jak gwiazda.A ponieważ kompozytorzy są zazwyczaj bardzo mili i przyjacielscy więc atmosfera jest na szóstkę:)
Ale dziekan chyba o innym festiwalu mówił. Jedyny festiwal do jakiego on ma dojścia to Festiwal Akcesoriów Erotycznych. Nawet występował w nim jako model. ;);)
dziekan pisze:Wyższa Szkoła Utraconego Dziewictwa Smile
Bez obaw.Żadnych praktyk nie prowadze.. Smile
Znaczy mógłbym,ale nic na siłe.
A akademiki macie koedukacyjne? :P

Awatar użytkownika
ewelina
Michał Lorenc

#99 Post autor: ewelina » ndz lut 28, 2010 00:12 am

Oj to dziekan jest gwiazdą nr 1:).Chociaż z tego co wiem-oczywiście przez przypadek:)-największa gwiazda jest pani,która zalicza kilkaset stosunków w ciągu jednej nocy targów erotycznych:P

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#100 Post autor: Koper » ndz lut 28, 2010 00:13 am

Dopiero zauważyłem:

"ewelina napisał:"

Ale my mamy szowinistyczne forum. Ewelina, ja na Twoim miejscu bym podał moderatora do sądu.

Hmm... Co by się wtedy stało. Pomyślmy...

Moderator płaci Ci gigantyczne odszkodowanie za straty moralne. Stajesz się bogata. Dziekan się z Tobą żeni dla pieniędzy i nie dość, że starcza mu na spłatę długów Bucholcowi, to jeszcze odpala mi 10% za to, że podsunąłem Ci ten pomysł z pozwem...

Taaak, stanowczo pozwij moderatora Wudarskiego. :D

bladerunner

#101 Post autor: bladerunner » ndz lut 28, 2010 00:14 am

myślałem dziekan, że ten nick to dla picu .....

swoją drogą miło było by was spotkać w Krakowie w maju ...

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#102 Post autor: Koper » ndz lut 28, 2010 00:14 am

ewelina pisze:Oj to dziekan jest gwiazdą nr 1:).Chociaż z tego co wiem-oczywiście przez przypadek:)-największa gwiazda jest pani,która zalicza kilkaset stosunków w ciągu jednej nocy targów erotycznych:P
A Ty skąd wiesz? :P

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#103 Post autor: Bucholc Krok » ndz lut 28, 2010 00:16 am

Koper pisze:Taaak, stanowczo pozwij moderatora Wudarskiego. :D
Świetny pomysł, tylko poczekajcie z pozwem aż dociągnę do 10tys. postów. Ostatecznie do 5tys. :)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
ewelina
Michał Lorenc

#104 Post autor: ewelina » ndz lut 28, 2010 00:18 am

Hehe gwiazdą targów erotycznych nie jestem więc nie wiem tego z praktyki.Szkoda że wcześniej o tym nie pomyślałam,bo z takim doświadczeniem...:).Ja po prostu poproszę moderatora,zeby umieścił żeńską formę,w końcu pieniądze szczęścia nie dają,i nie będe miała dziekana na karku:>.

Awatar użytkownika
ewelina
Michał Lorenc

#105 Post autor: ewelina » ndz lut 28, 2010 00:22 am

Tak a potem dupa urwana i nici z przyjemności jakiej możemy doświadczyc uprawiając potężny seks z umiarem rzecz jasna :)[/quote]

Hehe 0 kultury-a przecież dama jest na forum:P

ODPOWIEDZ