HANS ZIMMER - THE DARK KNIGHT RISES (2012)
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: HANS ZIMMER - THE DARK KNIGHT RISES (2012)
nawet jakbym nie miał turntablea to teraz jest na to patent, w środku powinien być kod do mp3 z netu
, w Stanach są , przyjdzie zobaczymy 
-
Templar
Na adapterze?Wawrzyniec pisze:Tylko jak zamierzasz to odtwarzać?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wnioskuję, że Ty posiadasz adapter? Ja pamiętam taki z dzieciństwa, zresztą gdzieś w domu w Rzeszowie mamy płyty Boba Marleya na vinylu. Ale nigdy tego nie odtwarzałem.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
a co za problem kupić teraz adapter za pare zeta na allegro?
ja mam lady panki na winylu, pierwsze wilki i ize trojanowską i jest klimat 
NO CD = NO SALE
Jak Hans mi się podoba to go chwalę, jak nie - to ganię, nie ma w tym nic szokującegoWawrzyniec pisze:Zaskoczyłeś mnie i to pozytywnie, gdyż szczerze to byłeś przedostatnią osobą, po Turku, którą posądziłbym o chęć posiadania oryginalnego i to jeszcze rozszerzonego wydania tej muzyki. Ale oczywiście pochwalam i się cieszę z tego powodu.
Przed siłą Zimmera jednak nie ma ucieczki.
![]()

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To ja wiem, co zauważyłem przy "Black Rain". I nigdy nie uważałem Cię za hejtera, co gotowy jest sprzedać płyty Hansa za grosze, albo wyrzucić je przez okno. Ale zawsze zaliczałem Cię do miłośników magicznego Zimmera, który jest bardzo krytyczny i niezainteresowany współczesną twórczością urodzonego w Hesji kompozytora.Tomek pisze:Jak Hans mi się podoba to go chwalę, jak nie - to ganię, nie ma w tym nic szokującegoKilkanaście jego płytek na mojej półce stoi - ja naprawdę lubię Hansa
RetyTomek pisze: Ale co do komplita/recording sessions/bootlega, który wyciekł, jednak jest tam za dużo sound-designowego underscore'u i chyba jednak wersja oficjalna będzie tą optymalną, chociaż naprawdę szkoda braku "Batman Chased" ("Risen to Darkness") - mocarna akcja podrasowana kapitalną elektroniką.
Rety, rety.Tomek pisze: I jeszcze raz Cię Wawrzyńcu zaskoczę - powracam do TDKR często szczególnie wieczorami ostatnio, a to, że od premiery soundtracka minęło prawie pół roku to w sumie sam się sobie dziwięNo ale co jak to ma moc i klimat?
Czasami czuję się jak Don Kichote walczący z wiatrakami, ale czasami dostrzegam, że nie muszę z nimi walczyć, gdyż niektóre wiatraki nie chcą walki, a nawet mnie rozumieją.
Dziękuję uprzejmie za te budujące słowa.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
bez przesady, fajny sprzęt jest w cenie, starego taśmowca da się kupić za grosze, coś direct drive kosztuje tyle co CD Playery w zależności od półki, chcesz wydać 500 PLN kupisz, chcesz wydać 5000 PLN też znajdziesz model dla siebie itd.Adam pisze:a co za problem kupić teraz adapter za pare zeta na allegro?ja mam lady panki na winylu, pierwsze wilki i ize trojanowską i jest klimat
a ja mam jeszcze Green Card Hansa na winylu i fajnie to gra, choć trzeszczy. Incepcję chciałem kupić, ale już nie ma... TANIO
-
Templar
Nawet kilkaWawrzyniec pisze:Wnioskuję, że Ty posiadasz adapter?
I tak jak mówi Adam, najtańszy adapter to nawet i za 40zł można kupić
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tak sobie zobaczyłem na mój profil na last.fmie i na mój Ranking utworów i szok.
Gdyż z tego co widzę to "Imagine the Fire" wskoczyło do mojego TOP 10 z ilością 269 odsłuchów
Wliczając do tego odsłuchy z wieży, nie przez komputer, czy też na słuchawkach to ja od sierpnia przesłuchałem ponad 300 razy ten kawałek.

-
Templar
Handluj z tymWawrzyniec pisze:Tak sobie zobaczyłem na mój profil na last.fmie i na mój Ranking utworów i szok.Gdyż z tego co widzę to "Imagine the Fire" wskoczyło do mojego TOP 10 z ilością 269 odsłuchów
Wliczając do tego odsłuchy z wieży, nie przez komputer, czy też na słuchawkach to ja od sierpnia przesłuchałem ponad 300 razy ten kawałek.
![]()
![]()

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wiem, wiem i to robi wrażenie.
Ale od premiery "Inception" minęły 2 lata. A ja w ciągu 4 miesięcy taki ładny wynik osiągnąłem.

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
ooo, dobra okazja, niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi z tym last.fm, purpose

-
Templar
Imagine the Fire to ja też wiele razy słuchałem, ale akurat nie miałem scrobblera na odtwarzaczu przez ostatni czas i nic w sumie od lipca, aż do października nie ma zescrobblowanego, dopiero od miesiąca zacząłem znowu scrobblowaćWawrzyniec pisze:Wiem, wiem i to robi wrażenie.Ale od premiery "Inception" minęły 2 lata. A ja w ciągu 4 miesięcy taki ładny wynik osiągnąłem.
![]()
A co tu tłumaczyć instalujesz aplikacje na kompie i to co słuchasz to wysyła na twój profilkiedyśgrześ pisze:ooo, dobra okazja, niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi z tym last.fm, purpose![]()
![]()
![]()
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
-
Templar
No chwalisz się tym czym słuchasz i znajdujesz nowych znajomych słuchających podobnych rzeczy, co tu niezrozumiałego?