Wawrzyniec pisze:Templar czekamy.

No to se jeszcze poczekacie
A tak serio, to mnie jakoś współczesne horrory nie kręcą, tak z ostatnich lat to w sumie mi się tylko Antychryst i Kobieta w czerni podobały. Jak chcesz dobry horror to na Silent Hillu nowym się raczej zawiedziesz, bardziej bym to thrillerem nazwał, są momenty grozy, ale też jakoś dużo ich nie ma, zresztą w sumie jedynkę obejrzałem ostatnio to doszedłem do wniosku, że ona tez nie taka straszna. Najlepiej to poczekaj sobie, aż wyjdzie na DVD/BR, bo w kinie to w sumie i tak każdy horror przestaje być straszny
Mystery pisze:Nie no "Born and Raised In Silent Hill" jest zajebiste, tak sobie wyobraziłem i fajnie by się to nadawało na taki końcowy montaż z Piły

No dokładnie, ten utwór miażdży, ostatnio często go słucham, chyba nawet w topie moim będzie
Wawrzyniec pisze:Gif Adama odebrał mi całą ochotę na zapoznanie się z tym scorem. I to był błąd, gdyż jest to naprawdę klimatyczna ścieżka. Fajne, specyficzne utwory i też wcale się jakoś szczególnie nie dłuży. Plus na koniec otrzymujemy dwie fajne piosenki.

Na początku myślałem, że "Silent Scream" śpiewa wokalistka Evanescence, ale potem przeczytałem, że chodzi o nieznaną mi Mary Elizabeth McGlynn. W każdym razie song świetny.

Dobra płyta i nie wierzcie gifowi Adama.

Cieszę się, że Ci się podobało. A co do "wypowiedzi" Adama, to w innym temacie wspominał przecież, że to po prostu nie jego klimaty, a nie, że ścieżka tragiczna