No, ale przynajmniej nie dali 4,5 TGWDT

Ja oglądałem tylko jedynkę, ale w dalekich planach jestem zainteresowany całą serią, takie wybryki popkultury trzeba znaćKaonashi pisze:A ja oglądałem wszystkieTak wiem epic fail, ale mi tam nie straszny żaden film
Jak film tak zły, że aż zabawny to sobie obadaj 'The Room", zamiast tracić czas na Zmierzchy.Mystery Man pisze:Ja oglądałem tylko jedynkę, ale w dalekich planach jestem zainteresowany całą serią, takie wybryki popkultury trzeba znaćKaonashi pisze:A ja oglądałem wszystkieTak wiem epic fail, ale mi tam nie straszny żaden film
Dwójka była najgorsza, w czwórce pomimo steku bzdur była przynajmniej jakaś akcja.Wojtek pisze:Ja też widziałem wszystkie części i myślałem, że gorszego gniota od pierwszej części nie da się nakręcić. Trwałem w tym przekonaniu aż do obejrzenia czwartej części
a co Ty taki świętojebliwy że się tak obruszasz?Wojtek pisze:A czwórka była zwyczajnie obrzydliwa - tak kruchy i delikatny temat jak aborcja, w takim popcornowym gniocie dla dojrzewających dziewczynek jak Zmierzch? Kim oni są, żeby mówić o tak poważnym temacie? I do tego kto jest ich targetem? Nastoletnie dziewczynki, jaki to będzie miało wpływ na ich psychikę?