Oskary, oskary
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mystery to na 101% za "Up" jest
Ja oczywiscie za "Avatarem" i to nie tylko dlatego, ze chce, aby Babuch napisal te recenzje, ale po prostu bardzo lubie te muzyke
A jak juz pisalem Desplat w tym roku nic nie zdobedzie. Ale spokojnie za rok za "Tree of Life" bedzie mial statuetke.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bo nie wiadomo co Malickowi wyjdzie. Przed "The New World" ludzie spodziewali się arcydzieła, a dziś filmu już nikt nie pamięta. Podobnie American Gangster, Benjamin Button czy Public Enemies obrazy mogące się podobać, ale w walkach o Oscary przepadły z kretesem, mimo, iż przed premierą oczekiwano od nich bardzo wiele, jedynie za warstwę techniczną doceniono Buttona.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale ja nie twierdzę, że Malick od razu jakieś arcydzieło stworzy. Ja tylko staram się wejść w sposób rozumowania Akademii. I tak też jak w tym roku Oscara zdobędzie raczej Giacchino, gdyż w sumie żaden score od "Pixara" nie dostał Oscara, tak za rok stateutkę musi na logikę dostać Desplat, no chyba, że się pojawi z czymś ciekawym Newman. Dobra, a jak nie za "Tree of Life" to na pewno coś tam jeszcze Desplat w tym roku komponuje. Popatrzmy, co my tu mamy... Hm...
O mam "The Special Relationship"
Zwłaszcza, że film zapowiada się na taki, co to Akademii może się spodobać. A więc jak nie "Tree of Life" to "The Special Relationship", mówię Wam, jeszcze zobaczycie za rok

O mam "The Special Relationship"
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
Coś a propos dyskusji o Sherlocku Holmesie...:
http://watertower-music.com/sherlockholmes/musicians/
http://watertower-music.com/sherlockholmes/musicians/
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
Tam wszyscy wymiatają na tej stronce. Dawałem już dawno linki do tej błazenady w poście o sherloku. Po prostu żenada. A Hansu by ten fortepian dał biednym dzieciom czy komukolwiek do nauki a nie popisywał się rozpierd*** sprzętu bo to każdy umi.
A wracając do tematu to Giacchino znów dostał nagrode - tym razem Bafta. To już się nudne robi
A wracając do tematu to Giacchino znów dostał nagrode - tym razem Bafta. To już się nudne robi
NO CD = NO SALE
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +