Wyczekiwane score'y
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Wyczekiwane score'y
Ach, ten typ. Słuchałem kiedyś jakiegoś jego albumu. Szału raczej nie było, ale ten utworek się mu nawet udał:
http://www.youtube.com/watch?v=o3Y_mw0S4RY
http://www.youtube.com/watch?v=o3Y_mw0S4RY
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Dla Turków zrobił całkiem fajny temat, było trochę plumkania, ale akcja też była, przy szarży husarii całkiem fajny kawałek leciał, nawet chórek było słychać, mnie się bardzo podobało. Napisałem do dystrybutora zapytanie o muzykę i o to jaka tam wytwórnia była na napisach, może odpowiedzą 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
@Templar Czuję, że możesz nie otrzymać odpowiedzi. Dystrybutor teraz pewnie w ogóle boi się skrzynkę mailową sprawdzać. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Swoją drogą Templar Ty nie masz co w życiu robić, że poszedłeś na to coś do kina? Weź chłopie idź się upij, na dziwki idź, żebrać pod kościół, dzieci porywać, kraść, rzucać kamieniami w okna, ale na miłość boską, nie na jakąś "Bitwę pod Wiedniem"... 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Templar za to nic nie płaci. On codziennie wygrywa bilety do kina.Koper pisze:Swoją drogą Templar Ty nie masz co w życiu robić, że poszedłeś na to coś do kina?

Napisałem w temacie, że o muzykę chodzi, a nie o to, że chcę zwrotu pieniędzyWawrzyniec pisze:@Templar Czuję, że możesz nie otrzymać odpowiedzi. Dystrybutor teraz pewnie w ogóle boi się skrzynkę mailową sprawdzać.

Za to zapłaciłemWawrzyniec pisze:Templar za to nic nie płaci. On codziennie wygrywa bilety do kina.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Sorry, ale na Bitwę pod Wiedniem, to by mi musieli zapłacić, żebym dupę ruszył do kina.Wawrzyniec pisze:Templar za to nic nie płaci. On codziennie wygrywa bilety do kina.

Templar jest studentem, więc ma czas na wszystko
Mi by też musieli zapłacić, żebym poszedł na ten teatr telewizji. Ale i tak chyba bym tą kasę do kieszeni włożył i nie poszedł 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hej, to jakiś stereotyp. Ja sam jestem studentem i wcale tak nie mam czasu na wszystko.Tomek pisze:Templar jest studentem, więc ma czas na wszystko

A te 14 tys. postów to samo się nabiłoWawrzyniec pisze:Z trudem czas dla forum znajduję.

A ja też jestem studentem i jak chce to zawsze znajde czas dla forumWawrzyniec pisze:Hej, to jakiś stereotyp. Ja sam jestem studentem i wcale tak nie mam czasu na wszystko.Tomek pisze:Templar jest studentem, więc ma czas na wszystkoZ trudem czas dla forum znajduję.

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
A właśnie, przed "Bitwą pod Wiedniem" widziałem jeszcze zajebisty zwiastun innego polskiego filmu - "Obławy", aż się zdziwiłem, bo nasi nie potrafią robić właśnie porządnych zwiastunów z pewnymi wyjątkami tylko 
http://www.youtube.com/watch?v=_O-IFGqRUrc
jestem ciekaw tego filmu, recki dobre, chyba się wybiorę w piątek. Ale też ciekawi mnie muzyka, w tym zwiastunie całkiem fajny kawałek leci, czy to tylko na potrzeby zwiastuna, czy też wzięta z filmu? Na Filmwebie widzę, że za muzykę odpowiada Michał Woźniak, nie znam gościa, może ktoś inny zna? Adam?

http://www.youtube.com/watch?v=_O-IFGqRUrc
jestem ciekaw tego filmu, recki dobre, chyba się wybiorę w piątek. Ale też ciekawi mnie muzyka, w tym zwiastunie całkiem fajny kawałek leci, czy to tylko na potrzeby zwiastuna, czy też wzięta z filmu? Na Filmwebie widzę, że za muzykę odpowiada Michał Woźniak, nie znam gościa, może ktoś inny zna? Adam?

Do remaku Evil Dead komponuje Roque Banos. Widziałem kinówkę trailera i wygląda ostro.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
No, dotychczas to była działka Jablo i Batesakiedyśgrześ pisze:ta lama Banos