Wyczekiwane score'y

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

Re: Wyczekiwane score'y

#2536 Post autor: Koper » wt paź 16, 2012 22:19 pm

Ach, ten typ. Słuchałem kiedyś jakiegoś jego albumu. Szału raczej nie było, ale ten utworek się mu nawet udał:
http://www.youtube.com/watch?v=o3Y_mw0S4RY
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Templar

#2537 Post autor: Templar » wt paź 16, 2012 22:27 pm

Dla Turków zrobił całkiem fajny temat, było trochę plumkania, ale akcja też była, przy szarży husarii całkiem fajny kawałek leciał, nawet chórek było słychać, mnie się bardzo podobało. Napisałem do dystrybutora zapytanie o muzykę i o to jaka tam wytwórnia była na napisach, może odpowiedzą :P

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#2538 Post autor: Wawrzyniec » wt paź 16, 2012 22:33 pm

@Templar Czuję, że możesz nie otrzymać odpowiedzi. Dystrybutor teraz pewnie w ogóle boi się skrzynkę mailową sprawdzać. :P
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#2539 Post autor: Koper » wt paź 16, 2012 22:35 pm

Swoją drogą Templar Ty nie masz co w życiu robić, że poszedłeś na to coś do kina? Weź chłopie idź się upij, na dziwki idź, żebrać pod kościół, dzieci porywać, kraść, rzucać kamieniami w okna, ale na miłość boską, nie na jakąś "Bitwę pod Wiedniem"... :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#2540 Post autor: Wawrzyniec » wt paź 16, 2012 22:36 pm

Koper pisze:Swoją drogą Templar Ty nie masz co w życiu robić, że poszedłeś na to coś do kina?
Templar za to nic nie płaci. On codziennie wygrywa bilety do kina. :P

Templar

#2541 Post autor: Templar » wt paź 16, 2012 22:39 pm

Wawrzyniec pisze:@Templar Czuję, że możesz nie otrzymać odpowiedzi. Dystrybutor teraz pewnie w ogóle boi się skrzynkę mailową sprawdzać. :P
Napisałem w temacie, że o muzykę chodzi, a nie o to, że chcę zwrotu pieniędzy :mrgreen: Choć w sumie mogłem dopisać, że chodzi o świetną muzykę, bo tak to może pomyślą, że chcę ich opierdzielić za to, że muzyka lipna i ostatecznie wychodzi na to, że jednak chcę zwrotu pieniędzy :P
Wawrzyniec pisze:Templar za to nic nie płaci. On codziennie wygrywa bilety do kina. :P
Za to zapłaciłem :P 15zł, ale jak mówię nie było to, aż tak tragiczne, mogło być gorzej, mogło być Kac Wawa 2, w sumie odpaliłem jakiś czas temu jedynkę na YT, pomimo, że byłem po kilku piwach to nie dałem rady i wyłączyłem po 30 minutach i jakbym na tym był w kinie to wtedy rzeczywiście bym domagał się od dystrybutora zwrotu kasy i jeszcze rekompensaty za straty moralne :D

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#2542 Post autor: Koper » wt paź 16, 2012 22:45 pm

Wawrzyniec pisze:Templar za to nic nie płaci. On codziennie wygrywa bilety do kina. :P
Sorry, ale na Bitwę pod Wiedniem, to by mi musieli zapłacić, żebym dupę ruszył do kina. :P

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#2543 Post autor: Tomek » wt paź 16, 2012 23:02 pm

Templar jest studentem, więc ma czas na wszystko :) Mi by też musieli zapłacić, żebym poszedł na ten teatr telewizji. Ale i tak chyba bym tą kasę do kieszeni włożył i nie poszedł ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#2544 Post autor: Wawrzyniec » wt paź 16, 2012 23:08 pm

Tomek pisze:Templar jest studentem, więc ma czas na wszystko :)
Hej, to jakiś stereotyp. Ja sam jestem studentem i wcale tak nie mam czasu na wszystko. :P Z trudem czas dla forum znajduję. :wink:

Templar

#2545 Post autor: Templar » wt paź 16, 2012 23:12 pm

Wawrzyniec pisze:Z trudem czas dla forum znajduję. :wink:
A te 14 tys. postów to samo się nabiło :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#2546 Post autor: Kaonashi » śr paź 17, 2012 00:28 am

Wawrzyniec pisze:
Tomek pisze:Templar jest studentem, więc ma czas na wszystko :)
Hej, to jakiś stereotyp. Ja sam jestem studentem i wcale tak nie mam czasu na wszystko. :P Z trudem czas dla forum znajduję. :wink:
A ja też jestem studentem i jak chce to zawsze znajde czas dla forum :P
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

Templar

#2547 Post autor: Templar » śr paź 17, 2012 00:50 am

A właśnie, przed "Bitwą pod Wiedniem" widziałem jeszcze zajebisty zwiastun innego polskiego filmu - "Obławy", aż się zdziwiłem, bo nasi nie potrafią robić właśnie porządnych zwiastunów z pewnymi wyjątkami tylko :P

http://www.youtube.com/watch?v=_O-IFGqRUrc

jestem ciekaw tego filmu, recki dobre, chyba się wybiorę w piątek. Ale też ciekawi mnie muzyka, w tym zwiastunie całkiem fajny kawałek leci, czy to tylko na potrzeby zwiastuna, czy też wzięta z filmu? Na Filmwebie widzę, że za muzykę odpowiada Michał Woźniak, nie znam gościa, może ktoś inny zna? Adam? :P

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#2548 Post autor: Mystery » czw paź 18, 2012 11:42 am

Do remaku Evil Dead komponuje Roque Banos. Widziałem kinówkę trailera i wygląda ostro.

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#2549 Post autor: kiedyśgrześ » czw paź 18, 2012 11:44 am

ta lama Banos :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#2550 Post autor: Mystery » czw paź 18, 2012 11:47 am