KONIEC OFFTOPÓW - FORUM W POWAŻNYM KRYZYSIE....

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.

Kto odpowiada za brak porządku na forum?

Czas głosowania minął czw lut 18, 2010 05:34 am

Adam Krysiński
8
53%
Łukasz Koperski
0
Brak głosów
Maciej Wawrzyniec Olech
2
13%
Łukasz Wudarski
0
Brak głosów
Bucholc Krok
3
20%
dziekan
2
13%
Mefisto
0
Brak głosów
Mystery Man
0
Brak głosów
Ele
0
Brak głosów
Marek Łach
0
Brak głosów

Liczba głosów: 15

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#31 Post autor: Adam » czw lut 18, 2010 09:42 am

a co, że krawężnik, to odrazu niby gorszy człowiek? :P:P mówię, uważajcie bo też traficie na czarną listę Związku Wypędzonych za ten Wasz faszyzm :P;-)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#32 Post autor: Adam » czw lut 18, 2010 09:48 am

e tam, przesadzasz :) ja i porządki? ;-) Wawrzyniec po południu przyjdzie i nam pociśnie odrazu że jesteśmy noob'y i tyle. On jest tu od porządków, zamiata wszystkich. No i jest jeszcze Bucholc "Partacka Okładka" Krok ;-)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#33 Post autor: Adam » czw lut 18, 2010 09:58 am

Dziekan, jesteś Preisnerem.. współczuję ;-)
czas profil zedytować :P
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#34 Post autor: Adam » czw lut 18, 2010 10:08 am

Widzisz, mi z moim Santo Subito Enniem niestety zmiana nie grozi.. Cóż :)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Marek Łach
+ Jerry Goldsmith +

#35 Post autor: Marek Łach » czw lut 18, 2010 11:22 am

Na ostatnie 10 wątków w tym dziale forum 8 ugina się pod offtopami :P

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#36 Post autor: Bucholc Krok » czw lut 18, 2010 11:53 am

dziekan pisze:
Bucholc Krok pisze:A czy ktoś ma powód, żeby nie lubić dziekana? :shock: Come on... :lol:
Ale z ciebie wazelina Bucholc :D
To była ironia, dziekan.. :lol:
dziekan pisze:
Bucholc Krok pisze:Póki co to wszyscy mają kasę u dziekana. :) Dziekan, oddawaj moje 20 tysięcy :!:
Kalkulacja winikająca z ilości postów??
Aż tyle sie nazbierało?????????????????
8zł x 2500 = 20000.
dziekan pisze:Będe musiał to przemyslec Bucholc bo jak masz zamiar dofinansowac partaczy to uprzedzam,że nic z tego :)
Nie bój, moja sprawa na kogo wydaję.. :) Ty masz tylko przygotować odpowiednią kwotę.. :)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#37 Post autor: Adam » czw lut 18, 2010 12:26 pm

Bucholc Krok pisze:Nie bój, moja sprawa na kogo wydaję.. :) Ty masz tylko przygotować odpowiednią kwotę.. :)
Bucholc to tylko w tą archeologię inwestuje :P Do odstrzału :P;-)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#38 Post autor: Bucholc Krok » czw lut 18, 2010 12:28 pm

A skąd Ty możesz wiedzieć w co ja inwestuję? :P
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#39 Post autor: Adam » czw lut 18, 2010 12:30 pm

widziałem co masz w kolekcji na SC :P Tomuś Werkman mi dał dostęp i widzę mimo że masz urkytą kolekcję :D
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#40 Post autor: Adam » czw lut 18, 2010 12:32 pm

dziekan pisze:Który mamy rok według twojej rachuby Bucholc?
1941, jak Tomuś Czereśniak do czołgu Rudy wskoczył na dokładkę :lol:
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#41 Post autor: Bucholc Krok » czw lut 18, 2010 12:36 pm

Adam Krysiński pisze:widziałem co masz w kolekcji na SC :P Tomuś Werkman mi dał dostęp i widzę mimo że masz urkytą kolekcję :D
Ale ta moja "kolekcja" to raptem kilkadziesiąt tytułów? :D

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#42 Post autor: Adam » czw lut 18, 2010 12:36 pm

dziekan pisze:gdzie psy dupą szczekają....
A to tamte tereny to Koper Podróżnik zwiedzał - cytat w moim profilu ;-)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#43 Post autor: Wawrzyniec » czw lut 18, 2010 13:43 pm

Nie zamierzam pisac, zadnego monologu. Nie zamierzam tez Wam ulatwiac zadania dajac jakiec ciekawe tematy, slowa, watki do kolejnych offotpow, troche sie bardziej postarajcie. Postaram sie napisac, krotko zwiezle i na temat :!: :shock: (wiem pisanie na temat ostatnimi czasy stalo sie dosc staroswieckie). Tylko z gory informuje, ze moze byc mi ciezko na wszystko zareagowac, gdyz w ciagu 24 godzin zdazyliscie juz 5 stron offtopow napisac :shock:
Czas zaczac:

a) Na nikogo w tej ankiecie nie glosowalem i nie wiem czy zaglosuje :? Chociaz nie ukrywam, ze jestem zdziwonz i troche zawiedziony, ze otrzmalem dwa glosy, zwlascza, ze jak niektorzy moze pamietaja w temacie Ele o "Remote Control" bezskutecznie i wszelkimi sposobami staralem sie walczyc z panujacym, balaganem, chaosem i offtopem.

b) Na niektore tematy, czy tez zaczepki nie mam zamiaru odpowidac. Zwlaszcza, ze jak widze wiele osob twierdzi, ze wie o mnie wiecej niz ja sam :? Oczwiscie nie mam zamiaru odowadniac, ze jest inaczej, gdyz jak ktos chce to moze i drugiej osobie udowodnic, ze jest ptakiem dodo.
Dzwi tylko fakt, ze co do niektorych pytan, odpowiedzi podane sa na tacy. ale ja nie mam zamiaru mowic, gdzie sie taca znajduje :)

c) Uwazam, ze dosc uwaznie czytam tematy na tym forum i rozwazam powaznie ukazujace sie posty, wiadomosci i odpowiedzi. Widac jednak, ze nie wiele osob tak robi, gdyz gdyby tak bylo, to by nie przyjmowalo zaproszen Bucholca do Media Marktu, gdyz dobrze wiadomo co to oznacza :wink:

d) Widze, ze zapanowala jakas nowa moda, na opisy na swoich profilach. Teraz to tym bardziej trzeba byc ostroznym z tym co sie pisze :)
Chociaz uwazam, ze za czeste zmieniane opisow, juz takie dobre nie jest i tzw. "fun" szybko ucieka. Tak tez np. najnowszy opis Bucholca zdecydowanie mniej mi sie podoba, przykro mi, ale oczywiscie to tylko moje zdanie.

e) Widze, ze watek preznie sie rozwija dzieki pewnej trojcy :wink: Ale widze tez, ze to i tak za malo, gdyz offtopy dalej wdzieraja sie gdzie popadnie.

Na zakonczenie musze przyznac, ze pomysl dziekana z tym watkiem jest calkiem udany. Sam myslalem, zeby nie zrobic tematu pt. "Bla Bla Bla...", w ktorym mozna byloby wyrzucic wszytkie offtopwe mysli i zale.
Przy czym nie ukrywam, ze jestem troche zawiedziony, gdyz po raz kolejny wyszlo na to, ze malo kto mnie slucha :( Gdyz ja o offtopowym zagrozeniu pisalem juz jakis czas temu. Ostregalem, radzilem, prosilem o spokoj i opanowanie, o wyzszosc zdrowego rozsadku i rozumu itd.
Zeby nie bylo, ze pisze bezpodstawnie, zapraszam bardzo uprzejmie i serdecznie do zapoznania sie z tym watkiem, ktory jakis czas temu zalozylem:

http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic.php?t=787

A wiec nie po raz pierwszy, ani na pewno ostatni, racja byla po mojej stronie, tylko co z tego :| :?

Dziekuje uprzejmie za uwage i zycze milego offtopowania w wyznaczonych granicach :)
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#44 Post autor: Bucholc Krok » czw lut 18, 2010 14:46 pm

Wawrzyniec pisze:a) Na nikogo w tej ankiecie nie glosowalem i nie wiem czy zaglosuje :?
Zagłosuj na dziekana, hę? Oddam Ci połowę kasy, która mi wisi, czyli 10tys. Pomyśl, ile byś Williamsów i Zimmerów za to kupił. :) A jeszcze by na Tiomkina, Steinera i Waxmana starczyło. ;)
Chociaz nie ukrywam, ze jestem zdziwonz i troche zawiedziony, ze otrzmalem dwa glosy,
Ty przynajmniej znasz swoich "wielbicieli", a "moi" nie chcą się przyznać.. tchórze... :D
zwlascza, ze jak niektorzy moze pamietaja w temacie Ele o "Remote Control" bezskutecznie i wszelkimi sposobami staralem sie walczyc z panujacym, balaganem, chaosem i offtopem.
Ale walka z offtopem powoduje, że sam oftopikujesz. :)
Widac jednak, ze nie wiele osob tak robi, gdyz gdyby tak bylo, to by nie przyjmowalo zaproszen Bucholca do Media Marktu, gdyz dobrze wiadomo co to oznacza :wink:
Tylko dziekan był chętny.. a szkoda.. to mogłaby być piękna "symultana"...
Tak tez np. najnowszy opis Bucholca zdecydowanie mniej mi sie podoba, przykro mi, ale oczywiscie to tylko moje zdanie.
Come on.. stwierdzenie, że disco-polo jest ambitne rozkłada wszystko. :D Chyba sam nie uważasz, że d-p jest ambitne? :)
Widze, ze watek preznie sie rozwija dzieki pewnej trojcy :wink: Ale widze tez, ze to i tak za malo, gdyz offtopy dalej wdzieraja sie gdzie popadnie.
Ale co zrobić? Olać offtopa? Ja piszę o nowych wydaniach GDM-u, a Offtop mi wyjeżdza, że to crap.. nad tym nie można przejść do porządku dziennego. :) Inna sprawa, że gdy Babuch wróci i zobaczy ile postów przybyło to się przeżegna i padnie trupem.. :)

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#45 Post autor: Adam » czw lut 18, 2010 16:36 pm

Bucholc Krok pisze:Come on..
Bucholc się anglista zrobił - ma nową wstawkę ;-)
#FUCKVINYL

ODPOWIEDZ