Nie zamierzam pisac, zadnego monologu. Nie zamierzam tez Wam ulatwiac zadania dajac jakiec ciekawe tematy, slowa, watki do kolejnych offotpow, troche sie bardziej postarajcie. Postaram sie napisac, krotko zwiezle i na temat

(wiem pisanie na temat ostatnimi czasy stalo sie dosc staroswieckie). Tylko z gory informuje, ze moze byc mi ciezko na wszystko zareagowac, gdyz w ciagu 24 godzin zdazyliscie juz 5 stron offtopow napisac
Czas zaczac:
a) Na nikogo w tej ankiecie nie glosowalem i nie wiem czy zaglosuje

Chociaz nie ukrywam, ze jestem zdziwonz i troche zawiedziony, ze otrzmalem dwa glosy, zwlascza, ze jak niektorzy moze pamietaja w temacie Ele o "Remote Control" bezskutecznie i wszelkimi sposobami staralem sie walczyc z panujacym, balaganem, chaosem i offtopem.
b) Na niektore tematy, czy tez zaczepki nie mam zamiaru odpowidac. Zwlaszcza, ze jak widze wiele osob twierdzi, ze wie o mnie wiecej niz ja sam

Oczwiscie nie mam zamiaru odowadniac, ze jest inaczej, gdyz jak ktos chce to moze i drugiej osobie udowodnic, ze jest ptakiem dodo.
Dzwi tylko fakt, ze co do niektorych pytan, odpowiedzi podane sa na tacy. ale ja nie mam zamiaru mowic, gdzie sie taca znajduje
c) Uwazam, ze dosc uwaznie czytam tematy na tym forum i rozwazam powaznie ukazujace sie posty, wiadomosci i odpowiedzi. Widac jednak, ze nie wiele osob tak robi, gdyz gdyby tak bylo, to by nie przyjmowalo zaproszen Bucholca do Media Marktu, gdyz dobrze wiadomo co to oznacza
d) Widze, ze zapanowala jakas nowa moda, na opisy na swoich profilach. Teraz to tym bardziej trzeba byc ostroznym z tym co sie pisze
Chociaz uwazam, ze za czeste zmieniane opisow, juz takie dobre nie jest i tzw. "fun" szybko ucieka. Tak tez np. najnowszy opis Bucholca zdecydowanie mniej mi sie podoba, przykro mi, ale oczywiscie to tylko moje zdanie.
e) Widze, ze watek preznie sie rozwija dzieki pewnej trojcy

Ale widze tez, ze to i tak za malo, gdyz offtopy dalej wdzieraja sie gdzie popadnie.
Na zakonczenie musze przyznac, ze pomysl dziekana z tym watkiem jest calkiem udany. Sam myslalem, zeby nie zrobic tematu pt. "Bla Bla Bla...", w ktorym mozna byloby wyrzucic wszytkie offtopwe mysli i zale.
Przy czym nie ukrywam, ze jestem troche zawiedziony, gdyz po raz kolejny wyszlo na to, ze malo kto mnie slucha

Gdyz ja o offtopowym zagrozeniu pisalem juz jakis czas temu. Ostregalem, radzilem, prosilem o spokoj i opanowanie, o wyzszosc zdrowego rozsadku i rozumu itd.
Zeby nie bylo, ze pisze bezpodstawnie, zapraszam bardzo uprzejmie i serdecznie do zapoznania sie z tym watkiem, ktory jakis czas temu zalozylem:
http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic.php?t=787
A wiec nie po raz pierwszy, ani na pewno ostatni, racja byla po mojej stronie, tylko co z tego
Dziekuje uprzejmie za uwage i zycze milego offtopowania w wyznaczonych granicach