no i było tyle krzyczeć?Mefisto pisze:OK, film zaliczony (notabene świetny!),

no i było tyle krzyczeć?Fakt, przyznam, iż to techno-industrial nawet pasuje do filmu, a w niektórych scenach sprawdza się wyśmienicie.

judgement is coming

no i było tyle krzyczeć?Mefisto pisze:OK, film zaliczony (notabene świetny!),
no i było tyle krzyczeć?Fakt, przyznam, iż to techno-industrial nawet pasuje do filmu, a w niektórych scenach sprawdza się wyśmienicie.
Judgement to przyjdzie na początku 2013 roku jak to dostanie nominację do Anty-Filmmuzy a może ją nawet wygraAdam pisze: no i było tyle krzyczeć?pozdrowienia dla hejterów, volume 2
judgement is coming![]()
Uwielbiam jak cytujesz tylko te fragmenty, które Ci pasują do wizjiAdam pisze:no i było tyle krzyczeć?
Templar pisze:Ja pierdut, film mega, psychodela na maksaZdjęcia rewelacyjne, dawno nie widziałem takich zajebistych scen w slowmo, widać, że odpowiadał za to człowiek od Slumdoga
I mówcie co chcecie, ale muzyka do filmu pasuje idealnie, bardzo klimatyczna i po wyjściu z kina ciągle w głowie jeszcze szumi 'She's a Pass'
LOL - nie ma to jak zajebista hipokryzja z ust największego hejtera na forum, który przy okazji sam się zachowuje, jak chorągiewka na wietrze. Do Twojej informacji: dałem ten avatar, bo jest fajny. Nijak nie zmieniło się moje podejście do muzyki, a filmu nigdy nie hejtowałem przed premierą. Pasi szympansik?Adam pisze:a i myślałby kto.. a taka nieskobudżetowa kupa klasy C miała przecież wyjść, a tu Mefi nawet awatara zmienił po seansie... :] ehh ci hejterzy..... :]