Oskary, oskary
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
E spokojnie, Badelta lubię kilka prac i twierdzę, że jest to uzdolniony kompozytor, ale też bez przesady, żebym się tutaj zaraz złościł.Adam Krysiński pisze:powiem tak - jaki nauczyciel taki uczeń![]()
:P Tylko Wawrzyniec, wiesz, nie spinaj się juz znów
No niestety wedle dyrektywy Unijnej wszystkie radiowozy policyjne na terenie całej Unii powinny mieć jednakowe, lub podobne barwy. I tak też niestety coraz więcej radiowozów jest niebiesko białych/srebnychWięc trzeba było fach zmienić i spieprzać do LA przed polizajami w srebrno-zielonych porszakach

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Gassz, Ty każdy dowcip musisz zanalizować w sensie formalno prawnym..?Wawrzyniec pisze:No niestety wedle dyrektywy Unijnej wszystkie radiowozy policyjne na terenie całej Unii powinny mieć jednakowe, lub podobne barwy. I tak też niestety coraz więcej radiowozów jest niebiesko białych/srebnychWięc trzeba było fach zmienić i spieprzać do LA przed polizajami w srebrno-zielonych porszakachJest jeszcze parę zielonych, ale już coraz mniej, a szkoda, gdyż podobały mi się te barwy

#FUCKVINYL
Wawrzyniec prosił, więc ofiara została wypełniona..
Moje myślenie na temat oskarów w tym roku :
"wg mnie kandydatów jest 3 - Avatar, Up i Hurt Locker. Hurt locker dostanie jesli przyjmą załaożenia te co w poprzednich latach - czyli Gustavy, Rahmany itd.. Avatar jesli przyjmą zasadę titanika sprzed 15 lat.. A Up, jesli przyjmą zasadę że dajemy bo wszyscy dawali. Nie chce mi się wierzyć by Hansu czy Desplat się tutaj liczyli."
Moje myślenie na temat oskarów w tym roku :
"wg mnie kandydatów jest 3 - Avatar, Up i Hurt Locker. Hurt locker dostanie jesli przyjmą załaożenia te co w poprzednich latach - czyli Gustavy, Rahmany itd.. Avatar jesli przyjmą zasadę titanika sprzed 15 lat.. A Up, jesli przyjmą zasadę że dajemy bo wszyscy dawali. Nie chce mi się wierzyć by Hansu czy Desplat się tutaj liczyli."
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hansa to ja też nie wierzę. I jak już pisałem, skoro nie otrzymał Oscara za "The Thin Red Line" i "Gladiatora" to tym bardziej nie chciałbym, aby otrzymał za "Sherlocka Holmesa". Zresztą już się boję to też się na forum zacznie dziać po takim werdykcie... Chociaż stanowisko Adama jest kuszące
Desplat jak już pisałem dostanie dopiero za rok za "Tree of Life".
"Hurt Locker" to dla mnie w ogóle będzie zaskoczenie jak dostanie. I w ogóle zaskoczniem jest nominacja, skoro niby za muzykę odpowiadają dwie osoby.
Walka się toczyć będzie według mnie między "Up" i "Avatarem" i to "Up dostanie statuetkę. Mimo, że wolałbym "Avatara" i to nie tylko ze względu na babuchową recenzję, ale po prostu bardzo lubię tę muzykę

Desplat jak już pisałem dostanie dopiero za rok za "Tree of Life".
"Hurt Locker" to dla mnie w ogóle będzie zaskoczenie jak dostanie. I w ogóle zaskoczniem jest nominacja, skoro niby za muzykę odpowiadają dwie osoby.
Walka się toczyć będzie według mnie między "Up" i "Avatarem" i to "Up dostanie statuetkę. Mimo, że wolałbym "Avatara" i to nie tylko ze względu na babuchową recenzję, ale po prostu bardzo lubię tę muzykę

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Strona 14-ta. Chyba ostatni post.Mystery Man pisze:No i mamy Oscarowe nominacje:
Alexandre Desplat - Fantastic Mr. Fox
Hans Zimmer - Sherlock Homes
James Horner - Avatar
Marco Beltrami, Buck Sanders - The Hurt Locker
Michael Giacchino - Up

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To bardzo miło z Twojej strony Bucholc, że odpowiedziałeś Mefisto, ale według mnie chyba nie było potrzeby. Przecież to na pewno był jeden z tym "coolskich" tekstów Mefisto, jakimi nas często raczy i aby nie było ja te teksty bardzo lubię
Ale i tak dziękuję, gdyż teraz wreszcie ten temat stoi na właściwym gruncie

Ale i tak dziękuję, gdyż teraz wreszcie ten temat stoi na właściwym gruncie