A co do tego cytatu właśnie to teraz tak serio to muszę się przyznać, że jak go usłyszałem to moje życie zmieniło się o 360° i to nie jest żart

Adam pisze:2 ma scenariusz i to dobry. do tego są sceny dramatyczne i chwytające za gardło m.in z ważnym i gorzkim pytaniem Slaja: "Dlaczego giną ci z nas, którzy najmocniej pragną żyć? A ci, którzy zasługują na śmierć, żyją dalej?"
Adam pisze:2 ma scenariusz i to dobry
Jasne, że nie żart, w końcu obrót o 360 stopni to dokładnie powrót do tego samego miejsca.Templar pisze: A co do tego cytatu właśnie to teraz tak serio to muszę się przyznać, że jak go usłyszałem to moje życie zmieniło się o 360° i to nie jest żart
Ta, za to teksty od Williamsie i Morricone stojacych nad grobem, lub karmiących wnuczka cukierkami są bardzo na miejscuAdam pisze: a teksty o geriatrii są nie na miejscu
JA NIE ŚMIEJĘ SIĘ Z GŁODUJĄCYCH DZIECI !!!Adam pisze:bardziej niż śmianie się z głodujących dzieci.
syn ćpun i leser więc mu się nie dziwie - fakt posiadania bogatego i słynnego rodzica nie oznacza że ma mi ten rodzic wycierać dupsko i prowadzić za rączkę.Wojtek pisze:To czemu Sly nie karmi wnuczka, albo synem się nie zajmie, co wiemy zresztą jak się skończyło,
wystarczy że płaci na jego utrzymanie grubą kasę i chłopak ma zapewnione środki jak mały promil ludzi na ziemi i od niego zalezy jak tym rozdysponuje.. w ogóle WTF za porównania i pytania?albo Arnie swojej nieślubnej pociechy nie dogląda,
wcaleWawrzyniec pisze:JA NIE ŚMIEJĘ SIĘ Z GŁODUJĄCYCH DZIECI !!!
A nie bo zostały... To znaczy jak widzisz na forum nie znajdziesz takich żartów z mojej strony.Adam pisze:wcaleWawrzyniec pisze:JA NIE ŚMIEJĘ SIĘ Z GŁODUJĄCYCH DZIECI !!!w ogóle to nie wiem czemu do tej pory te rasistowskie Twoje żarty nie zostały usunięte