Marcin Macuk - Moja Krew (DreamMusic - 26 Luty 2010)
- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Mnie się nawet podoba okładka do Bandyty, chociaż są na niej twarze, które niemal ją rozsadzają. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
O to trzeba spytać Miszcza Okładek w kraju - BucholcaŁukasz Waligórski pisze:Nie przypominam sobie kiedy widziałem dobrą okładkę do polskiego soundtracku. Chyba Łukasz Remiś robił najlepsze

Ja uważam że ostatnio Rewers daje radę, wczesniej spoko były Tulipany czy MIchał Lorenc & DesOrient lub Kryminalnych... znalazło by się coś.
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ja przecież nie przygotowuję okładek. A skomentować może każdy.. jeśli ma swój gust, oczywiście.Adam Krysiński pisze:O to trzeba spytać Miszcza Okładek w kraju - Bucholca
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
Swego czasu trafiłem nawet na stronę grafika robiącego okładki do płyt Pawlika.Adam Krysiński pisze:Ja uważam że ostatnio Rewers daje radę
http://tworze.com/grafik/plyty-10.php
Do mnie ta okładka nie przemawia. Zwraca uwagę i różni się od plakatów filmu - to się chwali bo widać że ktoś włożył w to trochę pracy. Ale kiedy patrzę na tę Jandę... zgroza. Poza tym każda postać na okładce oświetlona w inny sposób. No nie... nie trawię tego.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O dobrze, że Łukaszowi okładka do "Rewers" się nie podoba, gdyż przynajmniej nie jestem sam w tej ocenie
Zresztą ja już właśnie chciałem napisać post ze zdziwionym emotionkiem co do:
"Tak, gdyż gdyby było na tej okładce 'Music Composed By Hans Zimmer' to już by się Wawrzyńcowi podobało"

ale trochę się przestraszyłem możliwej odpowiedzi Adama w stylu:Ja uważam że ostatnio Rewers daje radę
"Tak, gdyż gdyby było na tej okładce 'Music Composed By Hans Zimmer' to już by się Wawrzyńcowi podobało"

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No przecież już wiele okładek "przerobiliśmy". Podoba mi się okładka Oceans na przykład.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully