Ghosti, tytuł na czołówę recki to: "The Amazing Spider-Man. Amazing or not?"
THE AMAZING SPIDERMAN (2012) - JAMES HORNER
Re: THE AMAZING SPIDERMAN (2012) - JAMES HORNER
dostaliście oryginały od sony, więc nikt Wam nie zarzuci że z piratów jedziecie
także można pisać! 
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A casus "Battle LA"?Marek Łach pisze:Wiem, ale wiem też, że to tylko obejście zasady "jedna recka na score", bo się nie zgadza z oceną Babucha.Zrozumiałbym, gdyby za parę lat La La czy Intrada wydały oficjalnego komplita, ale pisanie nielegalnego bootlega w tydzień po premierze CD w sklepach pachnie przesadną miłością do Hornera.
A w takie "korygowanie" kolegów z redakcji nigdy się nie bawiliśmy.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Dziwnym trafem w obu przypadkach "skrzywdzeni" kompozytorzy to faworyci redaktora. 
Ghosti jednak nie jest apolityczny, fatalnie 
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przy czym Hornera jeszcze można zrozumiećMarek Łach pisze:Dziwnym trafem w obu przypadkach "skrzywdzeni" kompozytorzy to faworyci redaktora.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
bo to nie dowcip 
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
A w konkluzji: "Amazing i chuj!"Adam pisze:Ghosti, tytuł na czołówę recki to: "The Amazing Spider-Man. Amazing or not?"
5/5 za muzę w filmie więc musi być amazing
Spróbuję się z tym zmierzyć jak z urlopu sobie wrócę, bo dawno nic nie napisałem

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Mi też się podoba, drugi troll ;P
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Znaczy nie troll. Chodzi tylko o to, że jak komuś nie podoba się recka jego ulubieńca, to po to są komentarze pod recenzjami, żeby w nich wyrazić polemikę. A nie pisać na siłę niepotrzebne recenzje tej samej muzyki, tylko pod płaszczykiem innego wydania, będącego na dodatek wyciekiem z wytwórni.kiedyśgrześ pisze:Znaczy coGhostkowi się podoba, znaczy troll
A mi się płytowy Spider Hornera podoba, o.
Maras jak zawsze bezbłędnie i bezlitośnie punktujeMarek Łach pisze:Chodzi tylko o to, że jak komuś nie podoba się recka jego ulubieńca, to po to są komentarze pod recenzjami, żeby w nich wyrazić polemikę. A nie pisać na siłę niepotrzebne recenzje tej samej muzyki, tylko pod płaszczykiem innego wydania, będącego na dodatek wyciekiem z wytwórni.
NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Komentarze pod recką nie zmienią samej recki, jeżeli jest ona krzywdząca dla danej pracy
w tym przypadku najgorsze jest to, że znalazłem tylko dwie polskie recki tej pracy; jedna daje 4 za CD i 4 za muzykę w filmie, ale nie pisze za co te oceny, druga recka skupia się na opierdzielaniu filmu i muzyki ale prawie nie wymienia zalet tej pracy.
w tym przypadku najgorsze jest to, że znalazłem tylko dwie polskie recki tej pracy; jedna daje 4 za CD i 4 za muzykę w filmie, ale nie pisze za co te oceny, druga recka skupia się na opierdzielaniu filmu i muzyki ale prawie nie wymienia zalet tej pracy.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Ale to, że kilku sympatyków Hornera uważa, że Babuch skrzywdził Spider-mana nie oznacza, że trzeba za wszelką cenę robić im dobrze, pisząc drugą recenzję tego samego. Idąc tym tokiem rozumowania, co druga płyta na fm.pl musiałaby mieć po 3 recenzje, bo któremuś z redaktorów nie pasowałaby wystawiona przez innego ocena. A nie o to chodzi, bo to niepotrzebne trwonienie czasu, energii i bazy danych.
Od stron recenzji fm.pl zawsze mówiło "jednym głosem", a jeśli któryś redaktor się nie zgadzał, to pisał to w komentarzach (a dyskusja nieraz przekraczała pojemność recenzji). Natomiast teraz zaczynam obserwować niedobrą praktykę dopisywania recenzji wedle własnego widzimisię.
Ja jakoś mogłem się pogodzić z brakiem maksa dla E.T. i nie biegłem w te pędy pisać własną, "słuszną" recenzję.
Od stron recenzji fm.pl zawsze mówiło "jednym głosem", a jeśli któryś redaktor się nie zgadzał, to pisał to w komentarzach (a dyskusja nieraz przekraczała pojemność recenzji). Natomiast teraz zaczynam obserwować niedobrą praktykę dopisywania recenzji wedle własnego widzimisię.
Ja jakoś mogłem się pogodzić z brakiem maksa dla E.T. i nie biegłem w te pędy pisać własną, "słuszną" recenzję.