A ta muzyka to nijak nie pasuje do tej sceny. Tak się nie powinno pisać muzyki filmowej!

hp_gof pisze:Hahaha, tuż przed strzałem myślałem, że on zaraz powie "My name... is Bond, James Bond"Ale dokończył inaczej i 'Q' go zabił hehehe
A ta muzyka to nijak nie pasuje do tej sceny. Tak się nie powinno pisać muzyki filmowej!
może i śmiesznie ale jest w tym jakiś pomysł - genialny młody nerd informatyk, choć ten pedalski sweterek mogli sobie darować... na plus że nie ma pryszczy i nie waży 200 kg - czyli że nie poszli w standardowy komediowy stereotyp młodego geniusza informatyka jaki znamy z amerykańskich filmów.Agent pisze:śmiesznie ten nowy Q wyglada
Warto dodać, że trailer będzie dołączony do kopii IMAX The Dark Knight RisesAdam pisze:może i śmiesznie ale jest w tym jakiś pomysł - genialny młody nerd informatyk, choć ten pedalski sweterek mogli sobie darować... na plus że nie ma pryszczy i nie waży 200 kg - czyli że nie poszli w standardowy komediowy stereotyp młodego geniusza informatyka jaki znamy z amerykańskich filmów.Agent pisze:śmiesznie ten nowy Q wyglada
wczoraj na comic conie puszczono nową wersję zwiastuna zrobionego specjalnie na tą okazję (trwał aż 3:10) i jest w nim dialog między Q a Bondem jak się spotykają po raz pierwszy, i Q mówi: SPOILER: "jestem w stanie więcej zdziałać siedząc w piżamie przed kompem, niż ty w terenie przez cały rok".
Oraz przede wszystkim najważniejsza część fabuły która nie była znana:
SPOILER:
Na początku trailera jest scena, gdy M mówi że miała dysk z danymi zawierający nazwiska i lokalizacje wszystkich agentów MI6 na świecie i straciła ten dysk.
a z reszty: SPOILERY:
Jest dużo scen akcji, w tym jedna pokazująca Bonda walczącego z kimś na dachu pędzącego wagonu. Później ten sam wagon zostaje zniszczony przez ścigający go dźwig. Są również obecne Aston Martin, Walther PPK i Craig mówiący "Bond. James Bond".
do tego czasu to juz sobie obejrzysz trailer Skyfall w HD w domuAdam pisze:pytanie czy będzie w tym zapyziałym kraju zwanym polskaja za tydzień będę w imaxie na batmanie i jak nie będzie tego bondowego trailera to mnie szlag trafi.
Co w tym sweterku jest 'pedalskiego', przepraszam bardzo?Adam pisze:może i śmiesznie ale jest w tym jakiś pomysł - genialny młody nerd informatyk, choć ten pedalski sweterek mogli sobie darować... na plus że nie ma pryszczy i nie waży 200 kg - czyli że nie poszli w standardowy komediowy stereotyp młodego geniusza informatyka jaki znamy z amerykańskich filmów.Agent pisze:śmiesznie ten nowy Q wyglada