Wybacz, że wymienię najpierw Mystery'ego przed Tobą.hp_gof pisze:Na razie wypowiedziały się bodajże tylko 3 osoby, z czyim zdaniem się szczególnie liczysz?

Wybacz, że wymienię najpierw Mystery'ego przed Tobą.hp_gof pisze:Na razie wypowiedziały się bodajże tylko 3 osoby, z czyim zdaniem się szczególnie liczysz?
Ależ nawet nie sądziłem, że w ogóle mnie wymiesisz. W każdym razie wydaje mi się, że komentarze co do TDKR to w sumie pobożne życzenia, bo nikt filmu ani scoru na oczy nie widział, a klipy nic nie wnoszą. Dlatego nie powinny ani napawać optymizmem, ani pesymizmem. Po prostu opóźniają moment rozczarowania albo zasłużone okrzyki radości. Wstrzymują się z opinią do premiery score'u i filmu. A o Meridzie wiemy dużo więcej: jest score, a film jest przewidywalny (w przeciwieństwie do skąpych informacji o Batmanie), więc wiemy czego spodziewać się na ekranie. Wiemy czego brakuje muzyce Doyle'a i dlaczego najprawdopodobniej tak się stało. Znamy tez mocne strony. A co konkretnie Ciebie zadowoli - dowiemy się jak sam płytę przesłuchasz. Mnie w scorze same dudy nie wystarczają.Wawrzyniec pisze:Wybacz, że wymienię najpierw Mystery'ego przed Tobą.I o ile Wasze komentarze co do "TDKR" napełniały mnie optymizmem, o tyle te kilka uświadamia mnie, że jest w porządku, ale też nie tak rewelacyjnie jak się spodziewałem.
Dokładnie, jakby pod tą muzyką podpisał się Djawadi to z pewnością bym go pochwalił za najlepszy score w swojej karierze, ale od swoich ulubionych kompozytorów zawsze wymagam więcej i nie zadowolę się jedynie solidnie odwaloną robotąJakby coś takiego Djawadi spłodził do "Games Of Throne", to mielibyście go za geniusza. A skoro to Doyle, to poprzeczkę stawia się wyżej.
I z tym jest nie inaczej, przyjemna pogawędka, a z ciekawostek, Doyle dostał angaż do Brave, już 3.5 roku temu.Adam pisze:dp30 - najlepsze video-wywiady w necie.
To mnie chyba przekonało.Mefisto pisze:4 / 5 i chuj
Stary, wszystko wszędzie już było - z takim podejściem to cały świat można by sobie było odpuścić, bo już się kręcił w zeszłym rokuAdam pisze:ale to co zaprezentował Dojl, to wszystko już było.
Adam pisze:polecam zatem poszperać za innymi a będziecie mile zaskoczeni i szybko zapomnicie o Bravez ostatnich prac tego typu jakie słuchałem to np pierwsza z brzegu z 2009 r która zamiata celtycko Brave jest coś takiego (można dostać z autografem przez stronę kompozytora
):
Ta płyta Cosmy to składanka różnych tracków o celtyckim zabarwieniu z różnych scorów pochodzących (otwiera ją słynny temat z "Kidnapped"). Przyjemne słuchadełko ale bez przesady. Morgana słuchałem wybranych tracków na YT i również fajne ale szału nie ma, więc bez przesady z tym zamiataniem.Adam pisze:albo druga, z 2005 r o ile mnie pamięć nie myli, emeryta Cosmy :